Arkiston aarre
Täytetyt juustosarvet
- Annosmäärä30 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
Täytetyt juustosarvet maistuvat viikonloppujen aamiaisella.
Ainekset
30 kpl
- 5 dl vettä
- 1 ps (11 g) kuivahiivaa
- n. 13–14 dl hiivaleipävehnäjauhoja
- 2 tl suolaa
- 1/2 dl öljyä
Täyte
- 150 g kinkkua
- 1 punainen paprika
- 2 dl Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta
- 1 tl basilikaa
Voiteluun
- kananmuna
Koristeeksi
- unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita
Ravintosisältö
- Energia879 kJ / 210 kcal
- Rasva5,7 g
- josta tyydyttynyttä1,5 g
- Hiilihydraatit29,3 g
- josta sokereita1,3 g
- Proteiini9,1 g
- Suola1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin puoli tuntia.
- Kuutioi kinkku ja paprika täytettä varten. Sekoita kuutioiden joukkoon juustoraaste ja basilika.
- Jaa kohonnut taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi levyiksi (halkaisija noin 30 cm). Jaa levyt taikinapyörällä kymmeneen osaan.
- Annostele täytettä vajaa ruokalusikallinen jokaiselle kolmiolle ja kääri sarven muotoon. Kohota pellillä liinalla peitettynä. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −25 %Plussa-kortillaEtuhinta 4,00/2 kpl13,33/kgIlman Plussa-korttia 2,69/kpl (17,93/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarreyli 60 min3,8(37 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,8(47 arviota)
- alle 15 min3,7(47 arviota)
- yli 60 min3,8(5 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min5,0(1 arvio)
- Arkiston aarreyli 60 min4,0(2 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min2,6(5 arviota)
- yli 60 min3,8(133 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (32 arviota)
- Kuluttajapalvelu9 vuotta sittenVanilja, 42-asteinen vesi tuntuu käteen selvästi lämpimältä. Jos et halua käyttää sarviin kinkkua, voit jättää sen pois ja halutessasi vaikka lisätä paprikan määrää.
- Vanilja9 vuotta sittenTätä on pakko kokeilla! Mutta miten tiedän milloin vesi on 42-asteista? Entä mikä kasvisvaihtoehto sopisi kinkun tilalle?