Täytetyt juustosarvet
- Annosmäärä30 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
Täytetyt juustosarvet maistuvat viikonloppujen aamiaisella.
Ainekset
30 kpl
5 dl | vettä tai |
1 ps (11 g) | kuivahiivaa tai |
n. 13–14 dl | hiivaleipävehnäjauhoja tai |
2 tl | suolaa tai |
1/2 dl | öljyä tai |
Täyte | |
---|---|
150 g | tai |
1 | punainen paprika tai |
2 dl | Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta tai |
1 tl | basilikaa tai |
Voiteluun | |
kananmuna tai | |
Koristeeksi | |
unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita tai |
Ravintosisältö
Energia | 879 kJ / 210 kcal |
Rasva | 5,7 g |
josta tyydyttynyttä | 1,5 g |
Hiilihydraatit | 29,3 g |
josta sokereita | 1,3 g |
Proteiini | 9,1 g |
Suola | 1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin puoli tuntia.
Kuutioi kinkku ja paprika täytettä varten. Sekoita kuutioiden joukkoon juustoraaste ja basilika.
Jaa kohonnut taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi levyiksi (halkaisija noin 30 cm). Jaa levyt taikinapyörällä kymmeneen osaan.
Annostele täytettä vajaa ruokalusikallinen jokaiselle kolmiolle ja kääri sarven muotoon. Kohota pellillä liinalla peitettynä. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Sunnuntai kuivahiiva 4x11 gHinta 1,49/kpl33,86/kg
- Myllyn Paras Hiivaleipäjauho 2 kgHinta 3,39/kpl1,70/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Alavuden Luomurypsiöljy kylmäp. 250mlHinta 4,75/kpl19,00/l
- Pirkka ylikypsä saunapalvi 400gHinta 3,79/kpl9,48/kg
- Paprika punainen ulkomainenHinta n. 0,42/kpl2,79/kg
- Plussa-etu −16 %Valio emmental raaste 150g punaleimaPlussa-kortillaEtuhinta 4,50/2 kpl15,00/kgIlman Plussa-korttia 2,69/kpl (17,93/kg)
- Santa Maria Basilika, pussi 6gHinta 0,95/kpl158,33/kg
- Pirkka kuivahiiva 4x11gHinta 1,19/kpl27,05/kg
- Sunnuntai kuivahiiva 10x11 gHinta 3,15/kpl28,64/kg
- Pirkka hiivaleipävehnäjauho 2kgHinta 2,79/kpl1,40/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,25/kpl5,00/l
- Keiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,35/kpl4,70/l
- Pirkka ylikypsä palvikylki 300gHinta 3,79/kpl12,63/kg
- Paprika punainen SuomiHinta n. 1,19/kpl7,95/kg
- Kuusamon Juusto punaleima Emmental 275 gHinta 6,39/kpl23,24/kg
- Valio emmentaljuusto 350g punaleimaHinta 5,55/kpl15,86/kg
- Plussa-etu −20 %Meira Basilika 7g pussiPlussa-kortillaEtuhinta 0,60/kpl85,71/kgIlman Plussa-korttia 0,75/kpl (107,14/kg)
- Pirkka basilika 8gHinta 0,79/kpl98,75/kg
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Meira Unikonsiemen 44g tlk mausteHinta 2,25/kpl51,14/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(34 arviota)
- yli 60 min4,1(86 arviota)
- yli 60 min3,9(45 arviota)
- yli 60 min4,0(4 arviota)
- yli 60 min4,4(16 arviota)
- yli 60 min3,6(10 arviota)
- yli 60 min4,0(168 arviota)
- yli 60 min4,6(59 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (31 arviota)
- Kuluttajapalvelu8 vuotta sittenVanilja, 42-asteinen vesi tuntuu käteen selvästi lämpimältä. Jos et halua käyttää sarviin kinkkua, voit jättää sen pois ja halutessasi vaikka lisätä paprikan määrää.
- Vanilja8 vuotta sittenTätä on pakko kokeilla! Mutta miten tiedän milloin vesi on 42-asteista? Entä mikä kasvisvaihtoehto sopisi kinkun tilalle?