Täytetyt juustosarvetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Täytetyt juustosarvet

Tämäkin resepti vain n. 0,20€/annos*.

  • 30 kpl
  • yli 60 min
  • 218 kcal / 100 g

Ainekset

30 kpl
    • 5dlvettä
    • 1ps(11 g)kuivahiivaa
    • n. 13-14dlhiivaleipävehnäjauhoja
    • 2tlsuolaa
    • 1/2dlöljyä

Täyte

    • 150gkinkkua
    • 1punainen paprika
    • 2dlValio punaleima-emmentaljuustoraastetta
    • 1tlbasilikaa

Voiteluun

    • kananmuna

Koristeeksi

    • unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin puoli tuntia.
  2. Kuutioi kinkku ja paprika täytettä varten. Sekoita kuutioiden joukkoon juustoraaste ja basilika.
  3. Jaa kohonnut taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi levyiksi (halkaisija noin 30 cm). Jaa levyt taikinapyörällä kymmeneen osaan.
  4. Annostele täytettä vajaa ruokalusikallinen jokaiselle kolmiolle ja kääri sarven muotoon. Kohota pellillä liinalla peitettynä. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita.
  5. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 218 kcal912 kJ
  • Proteiinia 9,22 g
  • Hiilihydraatteja32,5 g
  • Rasvaa5,49 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka kuivahiiva 4x11g
    Pirkka kuivahiiva 4x11g
    1,09/kpl24,77/kg
  • Sunnuntai kuivahiiva 10x11 g
    Sunnuntai kuivahiiva 10x11 g
    2,79/kpl25,36/kg
  • Sunnuntai kuivahiiva 4x11 g
    Sunnuntai kuivahiiva 4x11 g
    1,35/kpl30,68/kg
  • Pirkka hiivaleipävehnäjauho 2kg
    Pirkka hiivaleipävehnäjauho 2kg
    1,95/kpl0,98/kg
  • Myllyn Paras Hiivaleipäjauho 2 kg
    Myllyn Paras Hiivaleipäjauho 2 kg
    2,09/kpl1,05/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,65/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    0,79/kpl
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    Pirkka rypsiöljy 450ml
    1,69/kpl3,76/l
  • Pirkka rypsiöljy 900ml
    Pirkka rypsiöljy 900ml
    2,49/kpl2,77/l
  • Pirkka kylmäpuristettu rypsiöljy 500ml
    Pirkka kylmäpuristettu rypsiöljy 500ml
    2,99/kpl5,98/l
  • Pirkka suomalainen savusaunakinkku 200g
    Pirkka suomalainen savusaunakinkku 200g
    2,85/kpl14,25/kg
  • Paprika punainen
    Paprika punainen
    0,56/kpl2,79/kg
  • Valio emmental raaste 150g punaleima
    Valio emmental raaste 150g punaleima
    2,69/kpl17,93/kg
  • Valio emmentaljuustoraaste 400g punaleima
    Valio emmentaljuustoraaste 400g punaleima
    6,69/kpl16,73/kg
  • Pirkka basilika 8 g
    Pirkka basilika 8 g
    0,69/kpl86,25/kg
  • Meira Basilika 7g pussi
    Meira Basilika 7g pussi
    0,75/kpl107,14/kg
  • Meira Basilika 9g tölkki mauste
    Meira Basilika 9g tölkki mauste
    1,19/kpl132,22/kg
  • Pirkka kananmuna 10 kpl/ 580 g
    Pirkka kananmuna 10 kpl/ 580 g
    1,49/kpl2,57/kg
  • Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
    2,59/kpl2,54/kg
  • Kotitilan maalaismunat 1020g L15
    Kotitilan maalaismunat 1020g L15
    2,69/kpl2,64/kg
  • Meira Unikonsiemen 44g tlk mauste
    Meira Unikonsiemen 44g tlk mauste
    2,09/kpl47,50/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 18 arvostelua
  • Kuluttajapalvelu24.11.2015

    Vanilja, 42-asteinen vesi tuntuu käteen selvästi lämpimältä. Jos et halua käyttää sarviin kinkkua, voit jättää sen pois ja halutessasi vaikka lisätä paprikan määrää.

  • Vanilja19.11.2015

    Tätä on pakko kokeilla! Mutta miten tiedän milloin vesi on 42-asteista? Entä mikä kasvisvaihtoehto sopisi kinkun tilalle?