Hyppää sisältöön

Kirjautuminen ei onnistu ti 8.7. klo 4:00-7:00. Häiriöitä voi esiintyä kirjautuneillakin asiakkailla.

Täytetyt juustosarvetTestattu K-Ruoka koekeittiössä
Arkiston aarre

Täytetyt juustosarvet

  • Annosmäärä30 kpl
  • Valmistusaikayli 60 min
Täytetyt juustosarvet maistuvat viikonloppujen aamiaisella.

    Ainekset

    30 kpl
    • 5 dl vettä
    • 1 ps (11 g) kuivahiivaa
    • n. 13–14 dl hiivaleipävehnäjauhoja
    • 2 tl suolaa
    • 1/2 dl öljyä

    Täyte

    • 150 g kinkkua
    • 1 punainen paprika
    • 2 dl Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta
    • 1 tl basilikaa

    Voiteluun

    • kananmuna

    Koristeeksi

    • unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita

    Ravintosisältö

    • Energia
      879 kJ / 210 kcal
    • Rasva
      5,7 g
    • josta tyydyttynyttä
      1,5 g
    • Hiilihydraatit
      29,3 g
    • josta sokereita
      1,3 g
    • Proteiini
      9,1 g
    • Suola
      1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin puoli tuntia.
    2. Kuutioi kinkku ja paprika täytettä varten. Sekoita kuutioiden joukkoon juustoraaste ja basilika.
    3. Jaa kohonnut taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi levyiksi (halkaisija noin 30 cm). Jaa levyt taikinapyörällä kymmeneen osaan.
    4. Annostele täytettä vajaa ruokalusikallinen jokaiselle kolmiolle ja kääri sarven muotoon. Kohota pellillä liinalla peitettynä. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita.
    5. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,8 (32 arviota)

    • Kuluttajapalvelu
      9 vuotta sitten
      Vanilja, 42-asteinen vesi tuntuu käteen selvästi lämpimältä. Jos et halua käyttää sarviin kinkkua, voit jättää sen pois ja halutessasi vaikka lisätä paprikan määrää.
    • Vanilja
      9 vuotta sitten
      Tätä on pakko kokeilla! Mutta miten tiedän milloin vesi on 42-asteista? Entä mikä kasvisvaihtoehto sopisi kinkun tilalle?