Täytetyt juustosarvet
- Annosmäärä30 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
Täytetyt juustosarvet maistuvat viikonloppujen aamiaisella.
Ainekset
30 kpl
5 dl | vettä tai |
1 ps (11 g) | kuivahiivaa tai |
n. 13–14 dl | hiivaleipävehnäjauhoja tai |
2 tl | suolaa tai |
1/2 dl | öljyä tai |
Täyte | |
---|---|
150 g | kinkkua tai |
1 | punainen paprika tai |
2 dl | Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta tai |
1 tl | basilikaa tai |
Voiteluun | |
kananmuna tai | |
Koristeeksi | |
unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin puoli tuntia.
Kuutioi kinkku ja paprika täytettä varten. Sekoita kuutioiden joukkoon juustoraaste ja basilika.
Jaa kohonnut taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi levyiksi (halkaisija noin 30 cm). Jaa levyt taikinapyörällä kymmeneen osaan.
Annostele täytettä vajaa ruokalusikallinen jokaiselle kolmiolle ja kääri sarven muotoon. Kohota pellillä liinalla peitettynä. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Paprika punainen ulkomainenHinta n. 0,37/kpl2,49/kg
- Valio emmentaljuustoraaste 400g punaleimaEtuhinta 5,79/kpl14,48/kgnorm. 6,55/kpl
- Pirkka hiivaleipävehnäjauho 2kgHinta 2,89/kpl1,45/kg
- Meira Unikonsiemen 44g tlk mausteHinta 2,25/kpl51,14/kg
- Pirkka basilika 8gHinta 0,79/kpl98,75/kg
- Pirkka kuivahiiva 4x11gHinta 1,35/kpl30,68/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,19/kpl4,87/l
- Paprika punainenHinta n. 0,33/kpl2,19/kg
- Paprika punainen SuomiHinta n. 1,04/kpl6,95/kg
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Plussa-etu −11 %Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gPlussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl3,68/kgIlman Plussa-korttia 1,69/kpl
- Valio emmental raaste 150g punaleimaHinta 2,99/kpl19,93/kg
- Valio emmentaljuusto 350g punaleimaHinta 5,55/kpl15,86/kg
- Myllyn Paras Hiivaleipäjauho 2 kgHinta 3,45/kpl1,73/kg
- Santa Maria Basilika Luomu, purkki 12gHinta 1,85/kpl154,17/kg
- Santa Maria Basilika 10gHinta 2,29/kpl229,00/kg
- Sunnuntai kuivahiiva 4x11 gHinta 1,39/kpl31,59/kg
- Sunnuntai kuivahiiva 10x11 gHinta 3,09/kpl28,09/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka rypsiöljy 900mlHinta 3,99/kpl4,43/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,35/kpl8,70/l
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(42 arviota)
- yli 60 min3,7(30 arviota)
- yli 60 min4,1(82 arviota)
- 30 - 60 min3,9(11 arviota)
- 30 - 60 min4,1(127 arviota)
- 30 - 60 min2,6(5 arviota)
- 30 - 60 min3,0(23 arviota)
- 30 - 60 min3,9(301 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (28 arviota)
- Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenVanilja, 42-asteinen vesi tuntuu käteen selvästi lämpimältä. Jos et halua käyttää sarviin kinkkua, voit jättää sen pois ja halutessasi vaikka lisätä paprikan määrää.
- Vanilja7 vuotta sittenTätä on pakko kokeilla! Mutta miten tiedän milloin vesi on 42-asteista? Entä mikä kasvisvaihtoehto sopisi kinkun tilalle?