• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täytetyt juustosarvet

Tämäkin resepti vain n. 0,20€/annos*.
Täytetyt juustosarvet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 kpl
  • yli 60 min
  • 218 kcal / 100 g

Ainekset

30 kpl
    • 5dlvettä
    • 1ps(11 g)kuivahiivaa
    • n. 13-14dlhiivaleipävehnäjauhoja
    • 2tlsuolaa
    • 1/2dlöljyä

Täyte

    • 150gkinkkua
    • 1punainen paprika
    • 2dlValio punaleima-emmentaljuustoraastetta
    • 1tlbasilikaa

Voiteluun

    • kananmuna

Koristeeksi

    • unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin puoli tuntia.
  2. Kuutioi kinkku ja paprika täytettä varten. Sekoita kuutioiden joukkoon juustoraaste ja basilika.
  3. Jaa kohonnut taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi levyiksi (halkaisija noin 30 cm). Jaa levyt taikinapyörällä kymmeneen osaan.
  4. Annostele täytettä vajaa ruokalusikallinen jokaiselle kolmiolle ja kääri sarven muotoon. Kohota pellillä liinalla peitettynä. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita.
  5. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 218 kcal912 kJ
  • Proteiinia9,22 g
  • Hiilihydraatteja32,5 g
  • Rasvaa5,49 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6
  • Kuluttajapalvelu24.11.2015

    Vanilja, 42-asteinen vesi tuntuu käteen selvästi lämpimältä. Jos et halua käyttää sarviin kinkkua, voit jättää sen pois ja halutessasi vaikka lisätä paprikan määrää.

  • Vanilja19.11.2015

    Tätä on pakko kokeilla! Mutta miten tiedän milloin vesi on 42-asteista? Entä mikä kasvisvaihtoehto sopisi kinkun tilalle?