Täytetyt juustosarvetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Täytetyt juustosarvet

  • Annosmäärä30 kpl
  • Valmistusaikayli 60 min
Täytetyt juustosarvet maistuvat viikonloppujen aamiaisella.

    Ainekset

    30 kpl
    5 dl
     
    vettä
    tai
    1 ps (11 g)
     
    kuivahiivaa
    tai
    n. 13–14 dl
     
    hiivaleipävehnäjauhoja
    tai
    2 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 dl
     
    öljyä
    tai

    Täyte

    150 g
     
    kinkkua
    tai
    1
     
    punainen paprika
    tai
    2 dl
     
    Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta
    tai
    1 tl
     
    basilikaa
    tai

    Voiteluun

     
    kananmuna
    tai

    Koristeeksi

     
    unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita
    tai

    Valmistus

    yli 60 min

    Kuumenna vesi 42-asteiseksi. Sekoita joukkoon pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää suola ja vähitellen loput jauhot sekä rasva. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin puoli tuntia.

    Kuutioi kinkku ja paprika täytettä varten. Sekoita kuutioiden joukkoon juustoraaste ja basilika.

    Jaa kohonnut taikina kolmeen osaan. Kauli taikinapalat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi levyiksi (halkaisija noin 30 cm). Jaa levyt taikinapyörällä kymmeneen osaan.

    Annostele täytettä vajaa ruokalusikallinen jokaiselle kolmiolle ja kääri sarven muotoon. Kohota pellillä liinalla peitettynä. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä tai kaurahiutaleita.

    Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Paprika punainen ulkomainen
      Hinta n. 0,37/kpl
      2,49/kg
    • Valio emmentaljuustoraaste 400g punaleima
      Etuhinta 5,79/kpl
      14,48/kg
      norm. 6,55/kpl
    • Pirkka hiivaleipävehnäjauho 2kg
      Hinta 2,89/kpl
      1,45/kg
    • Meira Unikonsiemen 44g tlk mauste
      Hinta 2,25/kpl
      51,14/kg
    • Pirkka basilika 8g
      Hinta 0,79/kpl
      98,75/kg
    • Pirkka kuivahiiva 4x11g
      Hinta 1,35/kpl
      30,68/kg
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Hinta 1,19/kpl
      1,19/kg
    • Pirkka rypsiöljy 450ml
      Hinta 2,19/kpl
      4,87/l
    • Paprika punainen
      Hinta n. 0,33/kpl
      2,19/kg
    • Paprika punainen Suomi
      Hinta n. 1,04/kpl
      6,95/kg
    • Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 g
      Hinta 1,49/kpl
      4,28/kg
    • Plussa-etu −11 %
      Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 3,00/2 kpl
      3,68/kg
      Ilman Plussa-korttia 1,69/kpl
    • Valio emmental raaste 150g punaleima
      Hinta 2,99/kpl
      19,93/kg
    • Valio emmentaljuusto 350g punaleima
      Hinta 5,55/kpl
      15,86/kg
    • Myllyn Paras Hiivaleipäjauho 2 kg
      Hinta 3,45/kpl
      1,73/kg
    • Santa Maria Basilika Luomu, purkki 12g
      Hinta 1,85/kpl
      154,17/kg
    • Santa Maria Basilika 10g
      Hinta 2,29/kpl
      229,00/kg
    • Sunnuntai kuivahiiva 4x11 g
      Hinta 1,39/kpl
      31,59/kg
    • Sunnuntai kuivahiiva 10x11 g
      Hinta 3,09/kpl
      28,09/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 125g
      Hinta 0,99/kpl
      7,92/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 600g
      Hinta 1,75/kpl
      2,92/kg
    • Pirkka rypsiöljy 900ml
      Hinta 3,99/kpl
      4,43/l
    • Neito rypsiöljy 500ml
      Hinta 4,35/kpl
      8,70/l
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,8 (28 arviota)

    • Kuluttajapalvelu
      7 vuotta sitten
      Vanilja, 42-asteinen vesi tuntuu käteen selvästi lämpimältä. Jos et halua käyttää sarviin kinkkua, voit jättää sen pois ja halutessasi vaikka lisätä paprikan määrää.
    • Vanilja
      7 vuotta sitten
      Tätä on pakko kokeilla! Mutta miten tiedän milloin vesi on 42-asteista? Entä mikä kasvisvaihtoehto sopisi kinkun tilalle?