Suolaiset muffinitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Suolaiset muffinit

Suolaiset muffinit sopivat piknikille, brunssille ja juhliin, mutta maistuvat myös välipalana. Muffinit saavat lisämakua cheddarjuustosta ja rosmariinista. Noin 0,50€/annos.*

Ainekset

12 kpl

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata rasva ja anna sen jäähtyä. Sekoita keskenään kananmunat ja kermaviili. Yhdistä kuivat aineet.
  2. Leikkaa paprika ja kinkku kuutioiksi. Kääntele muna-kermaviiliseokseen kuivat aineet sekä rasva. Lisää myös paprika, kinkku, juusto ja rosmariini.
  3. Voitele 12-vuokainen muffinipelti tai aseta koloihin paperiset muffinivuoat.
  4. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes muffinit saavat hieman väriä. Tarjoa muffinit jäähtyneinä.

Tiesitkö että...

Voit käyttää cheddarjuuston tilalla myös Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta. Huomaathan, että tällöin muffinit ovat vähälaktoosisia. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille210 arvostelua
  • Kati24.11.2022

    Onnistuisiko kuivakakkuvuoassa?

  • K-Kuluttajapalvelu24.11.2022

    Kati, reseptiä ei ole testattu kuivakakkuvuoassa. Halutessasi voit kokeilla paistaa kakkua noin 175 asteessa noin 40-50 min. Kokeile kakun kypsyyttä tikun avulla. Kakku on kypsä, kun taikinaa ei tartu tikkuun.

  • Mussukka22.1.2022

    Korvasin kinkun metwurstilla, kermaviilin desillä ruokakermaa ja desillä raejuustoa, lisäsin 1/2tl soodaa. Tuli huiman meheviä ja ilmavia! Ihan paras oluen kaverina

  • Leipuri 26.12.2020

    Niiiin hyviä!

  • PekoniMonsteri12.3.2019

    Todella hyvä resepti ja täytteitä voi soveltaa oman maun mukaan. Juustoraasteen sekoitin taikinaan ja maukkaita tuli.

  • Onni palomies 26.7.2018

    Super cooooool