Päärynät vadelmakastikkeessaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Päärynät vadelmakastikkeessa

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Päärynät vadelmakastikkeessa on jälkiruoka päärynöistä ja herkullisesta kastikkeesta, johon voit vadelmien lisäksi halutessa lorauttaa sitruunalikööriä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
2 tlk (à 410 g/ 230 g)
 
päärynöitä sokeriliemessä
tai
muutama
 
sitruunamelissan lehti
tai

Kastike

1 ps (200 g)
 
vadelmia
tai
1/2 dl
 
tomusokeria
tai
n. 1/2 dl
 
puristettua appelsiinimehua
tai
(1 rkl
 
sitruslikööriä)
tai

Ravintosisältö

Energia
252 kJ / 60 kcal
Rasva
0,3 g
josta tyydyttynyttä
0 g
Hiilihydraatit
12,8 g
josta sokereita
11,1 g
Proteiini
0,4 g
Suola
0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Valuta päärynät liemestä talouspaperin päällä. Jauha kohmeiset vadelmat monitoimikoneessa tomusokerin kanssa tasaiseksi soseeksi ja lisää appelsiinimehu, jolloin saat sopivan sakean kastikkeen. Mausta kastike vielä halutessa tilkalla sitruslikööriä.

Anna kastikkeen maustua hetki kylmässä ennen tarjoilua. Asettele jokaiselle kaksi päärynänpuolikasta annosmaljaan ja kaada kastiketta ympärille. Koristele sitrunamelissan lehdillä.

Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti