• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Päärynät vadelmakastikkeessa

Päärynät vadelmakastikkeessa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1tlk(850 g)päärynöitä sokeriliemessä
    • muutamasitruunamelissan lehti

Kastike

    • 1ps(200 g)vadelmia
    • 1/2dltomusokeria
    • n. 1/2dlpuristettua appelsiinimehua
    • (1 rklsitruslikööriä)

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta päärynät liemestä talouspaperin päällä. Jauha kohmeiset vadelmat monitoimikoneessa tomusokerin kanssa tasaiseksi soseeksi ja lisää appelsiinimehu, jolloin saat sopivan sakean kastikkeen. Mausta kastike vielä halutessa tilkalla sitruslikööriä.
  2. Anna kastikkeen maustua hetki kylmässä ennen tarjoilua. Asettele jokaiselle kaksi päärynänpuolikasta annosmaljaan ja kaada kastiketta ympärille. Koristele sitrunamelissan lehdillä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 67,9 kcal284 kJ
  • Proteiinia0,87 g
  • Hiilihydraatteja15,2 g
  • Rasvaa0,77 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille