• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Frozen yogurt eli jogurttijäätelö

Frozen yogurt eli jogurttijäätelö maistuu sellaisenaan tai maustettuna maun mukaan.
Frozen yogurt eli jogurttijäätelö
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 136 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

yli 60 min
  1. Jäädytä kulho, mielellään metallinen, pakastimessa. Mittaa kylmään kulhoon jogurtti, sokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa seosta sähkövatkaimella 1-2 minuuttia. Tarkista makeus. Siirrä seos pakastimeen jäätymään.
  2. Sekoita jogurttiseosta aluksi noin 20 minuutin välein sähkövatkaimella. Kun seos alkaa jäätyä voit sekoittaa harvemmin.
  3. Pakastusaika on 2-3 tuntia. Jogurttijäätelön pitää olla notkeaa, ei kokonaan jäätynyttä.
  4. Vatkaa jäätelö tasaiseksi vielä juuri ennen tarjoamista. Annostele jogurttijäätelö jälkiruokakulhoihin. Tarjoa heti sellaisenaan tai mausta maun mukaan. Jogurttijäätelö sulaa nopeasti.

Tiesitkö että...

Vinkki! Makuvaihtoehtoja: marjat, hedelmät, hillot, jälkiruokakastikkeet, keksinmurut, pähkinät, suklaarouhe, makeiset, minttu, kardemumma, sitruunan raastettu kuori, vaahterasiirappi, liköörit jne.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 136 kcal570 kJ
  • Proteiinia3,03 g
  • Hiilihydraatteja9,46 g
  • Rasvaa9,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua