• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Persikka-vadelmapuuro

Persikka-vadelmapuuro
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 46,3 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta persikoiden liemi kattilaan. Soseuta persikat kulhossa. Lisää kattilaan vesi ja kiehauta.
  2. Vatkaa kiehuvaan liemeen mannasuurimot ja kauraleseet kierrevatkaimella. Lisää halutessasi suolaa. Kun puuro alkaa saostua, vaihda vatkain puuhaarukkaan. Sekoittele silloin tällöin. Anna kiehua noin 8 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon persikkasose ja vadelmat, sekoita ja keitä pari minuuttia. Mausta halutessasi sokerilla. Jäähdytä persikka-vadelmapuuro ja vatkaa kuohkeaksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 46,3 kcal194 kJ
  • Proteiinia1,54 g
  • Hiilihydraatteja8,8 g
  • Rasvaa0,63 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1