Persikka-vadelmapuuro
Persikka-vadelmapuuro maistuu niin aamu-, väli- kuin iltapalaksi. Helppoa ja herkullista.
6 annostaalle 30 min46,3 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 1tlk(410 g)Pirkka persikanpuolikkaita mehussa
- 6dlvettä
- 1dlmannasuurimoita
- (1/4 tlsuolaa)
- 1ps(200 g)vadelmia (pakaste)
- (1/2 dlsokeria)
Valmistus
alle 30 min- Valuta persikoiden liemi kattilaan. Soseuta persikat kulhossa. Lisää kattilaan vesi ja kiehauta.
- Vatkaa kiehuvaan liemeen mannasuurimot ja kauraleseet kierrevatkaimella. Lisää halutessasi suolaa. Kun puuro alkaa saostua, vaihda vatkain puuhaarukkaan. Sekoittele silloin tällöin. Anna kiehua noin 8 minuuttia.
- Lisää joukkoon persikkasose ja vadelmat, sekoita ja keitä pari minuuttia. Mausta halutessasi sokerilla. Jäähdytä persikka-vadelmapuuro ja vatkaa kuohkeaksi.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 46,3 kcal194 kJ
- Proteiinia 1,54 g
- Hiilihydraatteja8,8 g
- Rasvaa0,63 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
maukasta oli hyvää