• Erityisruokavaliot

Mustikkapuuro

Mustikkapuuro
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kiehauta vesi ja marjat. Sekoita joukkoon leseet ja siivilän läpi vähitellen hiivaleipävehnäjauhot.
  2. Keitä noin 15 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta sokerilla, vanilliinisokeilla ja ripauksella suolaa. Tarjoa haaleana tai kylmänä maidon kanssa joko välipalaksi tai jälkiruoaksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 55,9 kcal234 kJ
  • Proteiinia1,24 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa0,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2