• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Välimeren feta-pinaattipasta

Välimeren feta-pinaattipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 179 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 15 min
  1. Pane pastavesi kiehumaan ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Revi pinaatinlehdet. Suikaloi sipuli, puolita tomaatit ja valuta juustokuutiot.
  3. Kuullota sipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää joukkoon pinaatti ja kypsennä vielä pari minuuttia. Lisää tomaatit ja juustokuutiot. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Valuta pasta ja mausta se tilkalla öljyä. Jaa pasta lautasille. Annostele päälle kasvisseosta. Tarjoa lisäksi raastettua parmesaania.

Ravintosisältö per 100 g

  • 179 kcal750 kJ
  • Proteiinia7,92 g
  • Hiilihydraatteja18,1 g
  • Rasvaa8,39 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12