Munakoisopasta
Munakoisopasta on maukas ja nopea kasvisruoka, joka viimeistellään mozzarellalla ja parmesaanilla. N. 1,70€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 128 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 250gpappardelle nauhapastaa
- 1(n. 400 g)munakoiso
- 1(80 g)sipuli
- 3valkosipulinkynttä
- 3rkloliiviöljyä
- 2tloreganoa
- 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- 1rklpunaviinietikkaa
- 1tlsuolaa
- 1tlsokeria
- 1/2tlmustapippuria
- 1pkt(220 g)Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala -juustoa
- 1/2ruukkuatuoretta basilikaa
Lisäksi
- parmesaania
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi munakoiso reiluksi paloiksi. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Ruskista munakoisot pienissä erissä öljyssä.
- Kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää ruskistetut munakoisokuutiot ja oregano. Anna hautua hetki.
- Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kastiketta kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes munakoisot pehmenevät.
- Revi mozzarella paloiksi ja suikaloi basilika. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Ripottele päälle mozzarella ja basilika. Tarjoa lisäksi parmesaaniraastetta tai -lastuja.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 128 kcal535 kJ
- Proteiinia 4,3 g
- Hiilihydraatteja15,7 g
- Rasvaa5,23 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Vinkki: paista prk valkopapuja oliiviöljyssä (tai kaks jos tuplaat reseptin, 250gr pastaa ja 1 prk tom. ei riitä neljälle) ja kippaa ne joukkoon. tulee ruokaisampaa.
Ihan turkasen hyvää! Nam!