Hedelmäinen kesäpasta
- Annosmäärä2 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Jos kaipaat pastaan kesän makua, yhdistä spagettiin nektariineja ja mozzarellaa. Mausta pasta tuoreella basilikalla.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
2 annosta
250 g | spagettia tai |
1 pkt (125 g/200 g) | tai |
1/2 rs (à 500 g) | Pirkka grillinektariinia tai |
1 rs (200 g) | kirsikkatomaatteja tai |
1 ruukku | tuoretta basilikaa tai |
2 | nippusipulia tai |
3 rkl | oliiviöljyä tai |
1 tl | suolaa tai |
mustapippuria tai |
Valmistus
alle 30 min
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta spagetti.
Paloittele mozzarella ja nektariinit ja halkaise tomaatit. Sekoita paloittelemasi ainekset spagetin joukkoon.
Revi sekaan basilikanlehdet ja varsineen hienonnetut sipulit. Valuta joukkoon myös öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,7(100 arvostelua)
- alle 15 min4,1(229 arvostelua)
- alle 30 min3,9(86 arvostelua)
- alle 30 min4,8(49 arvostelua)
- alle 30 min4,2(98 arvostelua)
- alle 30 min3,9(43 arvostelua)
- alle 30 min4,1(35 arvostelua)
- alle 30 min4,0(22 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (29 arvostelua)