Hedelmäinen kesäpasta
Jos kaipaat pastaan kesän makua, yhdistä spagettiin nektariineja ja mozzarellaa. Mausta pasta tuoreella basilikalla.
- 2 annosta
- alle 30 min
Ainekset
2 annosta
- 250gspagettia
- 1pkt(125 g/200 g)Pirkka mozzarellaa
- 1/2rs(à 500 g)Pirkka grillinektariinia
- 1rs(200 g)kirsikkatomaatteja
- 1ruukkutuoretta basilikaa
- 2nippusipulia
- 3rkloliiviöljyä
- 1tlsuolaa
- mustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta spagetti.
- Paloittele mozzarella ja nektariinit ja halkaise tomaatit. Sekoita paloittelemasi ainekset spagetin joukkoon.
- Revi sekaan basilikanlehdet ja varsineen hienonnetut sipulit. Valuta joukkoon myös öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi