• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Hedelmäinen kesäpastaReseptin teki kumppani

Hedelmäinen kesäpasta

Jos kaipaat pastaan kesän makua, yhdistä spagettiin nektariineja ja mozzarellaa. Mausta pasta tuoreella basilikalla.

  • 2 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

2 annosta
    • 250gspagettia
    • 1/2rs(à 500 g)Pirkka grillinektariinia
    • 1rs(200 g)kirsikkatomaatteja
    • 1ruukkubasilikaa
    • 2nippusipulia
    • 3rkloliiviöljyä
    • 1tlsuolaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta spagetti.
  2. Paloittele mozzarella ja nektariinit ja halkaise tomaatit. Sekoita paloittelemasi ainekset spagetin joukkoon.
  3. Revi sekaan basilikanlehdet ja varsineen hienonnetut sipulit. Valuta joukkoon myös öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua