Hedelmäinen kesäpastaReseptin takana kumppani

Hedelmäinen kesäpasta

  • Annosmäärä2 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Jos kaipaat pastaan kesän makua, yhdistä spagettiin nektariineja ja mozzarellaa. Mausta pasta tuoreella basilikalla.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

2 annosta
250 g
 
spagettia
tai
1 ps (200 g/125 g)
 
tai
1/2 rs (à 500 g)
 
nektariinia
tai
1 rs (200 g)
 
kirsikkatomaatteja
tai
1 ruukku
 
tuoretta basilikaa
tai
2
 
nippusipulia
tai
3 rkl
 
oliiviöljyä
tai
1 tl
 
suolaa
tai
 
mustapippuria
tai

Ravintosisältö

Energia
1 021 kJ / 244 kcal
Rasva
10,4 g
josta tyydyttynyttä
3,3 g
Hiilihydraatit
27,8 g
josta sokereita
4,5 g
Proteiini
8,3 g
Suola
1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta spagetti.

Paloittele mozzarella ja nektariinit ja halkaise tomaatit. Sekoita paloittelemasi ainekset spagetin joukkoon.

Revi sekaan basilikanlehdet ja varsineen hienonnetut sipulit. Valuta joukkoon myös öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Plussa-etu −10 %
    Pirkka mozzarella 200g/125g
    Plussa-kortilla
    Etuhinta 4,00/3 kpl
    10,67/kg
    Ilman Plussa-korttia 1,49/kpl (11,92/kg)
  • Helmitomaatti punainen pikari 200g Suomi 1lk
    Hinta 3,69/kpl
    18,45/kg
  • Kirsikkatomaatti 250g Suomi 1lk
    Hinta 1,49/kpl
    5,96/kg
  • Sipulinippu Suomi 1lk
    Hinta 3,19/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (30 arviota)