• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pienet calzonet

Pienet calzonet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • 30 - 60 min
  • 200 kcal / annos (90g)

Ainekset

12 kpl

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista pohjataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuutioi kinkku ja paprika. Hienonna sipulit. Sekoita kulhossa kinkku, paprika, sipulit ja juusto keskenään. Sekoita tomaattipuree ja pesto keskenään tasaiseksi tahnaksi.
  3. Jaa levännyt taikina 12 tasakokoiseen palaan, pyöritä palloiksi ja kauli jauhoja apunakäyttäen pyöreiksi noin 1/2 cm paksuisiksi calzonepohjiksi.
  4. Levitä pohjille tomaatti-pestoseos ja muut täytteet. Jätä reunasta noin 1/2 cm tyhjäksi, ettei täyte leviä reunojen yli.
  5. Kostuta reunat vedellä ja taita pohjan toinen puolisko , toisen päälle, puolikuun muotoon. Nipistä reuna napakasti kiinni. Nosta pellille leivinpaperin päälle.
  6. Paista 225 asteisen uunin alimmalla tasolla 15-20 minuuttia. Tarjoa pienet calzonet sellaisenaan retkieväänä tai salaatin kanssa lounaaksi.

Ravintosisältö perannos 90g100 g

  • 200 kcal837 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille