Savukala-raejuustosalaatti

Savulohisalaatin seassa on raikasta vesimelonia. Helppo kastike syntyy raejuustosta ja pestosta. Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 2,45 €/annos.
Savukala-raejuustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 81,1 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Revi salaatti laakealle vadille. Paloittele vesimeloni ja halkaise kirsikkatomaatit. Lisää ne salaatin päälle. (Voit jättää muutaman vesimelonilohkon koristeeksi.)
  2. Sekoita raejuusto ja pesto keskenään. Lusikoi seosta salaatin päälle pieniksi keoiksi.
  3. Poista kirjolohesta nahka ja mahdolliset ruodot. Paloittele kala ja lisää salaattiin. Koristele savukala-raejuustosalaatti sitruunaviipaleilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 81,1 kcal339 kJ
  • Proteiinia6,83 g
  • Hiilihydraatteja3,93 g
  • Rasvaa3,95 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2