Pikalasagne
Pikalasagne syntyy alle puolessa tunnis. Tämä arkiruoka maistuu koko perheelle.
4 annostaalle 30 min140 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
Keittämiseen
- 2lvettä
- 1tlsuolaa
- 1rklöljyä
Täyte
- 300gPirkka parsakaalia
- 1tlk(420 g)basilikapastakastiketta
- 100gPirkka saunapalvikinkkuviipaleita
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja öljy. Keitä lasagnelevyt kypsiksi eli noin 8 minuuttia, välillä sekoittaen.
- Paloittele parsakaalit pieniksi paloiksi ja lisää ne lasagnelevyjen joukkoon kypsennyksen puolessa välissä. Kaada vesi pois lasagnelevyistä ja parsakaaleista.
- Kuumenna pastakastike ja lusikoi kastiketta voidellun uunivuoan pohjalle. Nosta kastikkeen päälle kerros lasagnelevyjä, pastakastiketta, parsakaaleja ja puoliksi leikattuja kinkkuviipaleita.
- Toista kerroksia kunnes kaikki ainekset on käytetty. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi pastakastike. Lasagnelevyt ja kinkkuviipaleet saavat jäädä aaltoileviksi.
- Ripottele pinnalle sinihomejuustoa ja juustoraastetta. Gratinoi lasagnea 250-asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa pikalasagnen lisäksi raikasta salaattia.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit koota jokaiselle ruokailijalle myös annoslasagnet uuninkestäville lautasille.Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 140 kcal587 kJ
- Proteiinia 8,7 g
- Hiilihydraatteja13,2 g
- Rasvaa5,97 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi