• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pikalasagne

Pikalasagne
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 140 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Keittämiseen

    • 2lvettä
    • 1tlsuolaa
    • 1rklöljyä

Täyte

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja öljy. Keitä lasagnelevyt kypsiksi eli noin 8 minuuttia, välillä sekoittaen.
  2. Paloittele parsakaalit pieniksi paloiksi ja lisää ne lasagnelevyjen joukkoon kypsennyksen puolessa välissä. Kaada vesi pois lasagnelevyistä ja parsakaaleista.
  3. Kuumenna pastakastike ja lusikoi kastiketta voidellun uunivuoan pohjalle. Nosta kastikkeen päälle kerros lasagnelevyjä, pastakastiketta, parsakaaleja ja puoliksi leikattuja kinkkuviipaleita.
  4. Toista kerroksia kunnes kaikki ainekset on käytetty. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi pastakastike. Lasagnelevyt ja kinkkuviipaleet saavat jäädä aaltoileviksi.
  5. Ripottele pinnalle sinihomejuustoa ja juustoraastetta. Gratinoi lasagnea 250-asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa pikalasagnen lisäksi raikasta salaattia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit koota jokaiselle ruokailijalle myös annoslasagnet uuninkestäville lautasille.

Ravintosisältö per 100 g

  • 140 kcal587 kJ
  • Proteiinia8,7 g
  • Hiilihydraatteja13,2 g
  • Rasvaa5,97 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2