• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattinen vuohenjuusto-broileripasta

Tomaattinen vuohenjuusto-broileripasta valmistuu helposti maukkaasta Pirkka tomaatti-basilikapastakastikkeesta.
Tomaattinen vuohenjuusto-broileripasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 183 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Pasta

    • 7dl(250 g)Pirkka penne -pastaa
    • 1tlk(420 g)Pirkka tomaatti-basilikapastakastiketta
    • 1dlPirkka ruokakermaa
    • 1/2dltuoretta basilikaa hienonnettuna

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa broilerinfileepihvit puoliksi, mausta ne suolalla ja pippurilla. Levitä broilerien molemmille puolille pestoa. Nosta broilerit uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  2. Keitä pasta juuri ja juuri kypsäksi suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. (Öljylisäystä ei tarvita.)
  3. Kuumenna pastakastike ja ruokakerma kattilassa. Mausta tuoreella basilikalla.
  4. Sekoita kastike ja valutettu pasta keskenään. Kaada seos laakeaan uunivuokaan. Nosta kypsät broilerit vuokaan pastan päälle.
  5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja nosta viipaleet broilereiden päälle. Kuorruta 225 asteessa 3-5 minuuttia, kunnes juusto hieman pehmenee. Koristele basilikan lehdillä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 183 kcal765 kJ
  • Proteiinia12,5 g
  • Hiilihydraatteja21,6 g
  • Rasvaa4,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10