Pikapizzat
- Annosmäärä3–4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Pikapizza on lämpimien leipien ja pizzan risteytys, täydellinen iltapala tai kiirepäivän ateria. Pohja tehdään ruispaloista, ja täytteenä on tonnikalaa.
Ainekset
3–4 annosta
6 viipaletta | ruispaloja tai |
4 rkl | tai |
1 tlk (200 g/150 g) | tai |
1/2 dl | mustia kivettömiä oliiveja tai |
2 ps (à 200 g/125 g) | tai |
1 (60 g) | pieni punasipuli tai |
2 tl | oreganoa tai |
Ravintosisältö
Energia | 922 kJ / 278 kcal |
Rasva | 11 g |
Hiilihydraatit | 16 g |
Proteiini | 16 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa ruisleipäpalat viistottain puoliksi kolmikulmion mallisiksi paloiksi. Rypistä leivinpaperi ja laita se piirakkavuokaan (Ø noin 30 cm). Asettele leipäpalat vuokaan kukan mallisesti.
Levitä ketsuppi leiville. Jaa tonnikala ja oliivit päälle. Revi mozzarella paloiksi pinnalle.
Paista pikapizzaa 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Viipaloi punasipuli. Lisää punasipuli ja oregano pizzalle ja tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min2,8(18 arviota)
- alle 30 min4,3(31 arviota)
- alle 30 min4,0(68 arviota)
- alle 30 min4,2(16 arviota)
- alle 30 min4,6(19 arviota)
- alle 15 min4,0(161 arviota)
- alle 30 min4,2(19 arviota)
- alle 30 min3,4(16 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (45 arviota)