Pikapizzat
Pikapizza on lämpimien leipien ja pizzan risteytys, täydellinen iltapala tai kiirepäivän ateria. Pohja tehdään ruispaloista, ja täytteenä on tonnikalaa. Noin 1,75 €/annos.
3-4 annostaalle 30 min
Ainekset
3-4 annosta
- 6viipalettaruispaloja
- 4rklketsuppia
- 1tlk(200 g/150 g)Pirkka tonnikalapaloja öljyssä
- 1/2dlmustia oliiveja
- 2ps(à 200 g/125 g)Pirkka mozzarellaa
- 1(60 g)pieni punasipuli
- 2tloreganoa
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa ruisleipäpalat viistottain puoliksi kolmikulmion mallisiksi paloiksi. Rypistä leivinpaperi ja laita se piirakkavuokaan (Ø noin 30 cm). Asettele leipäpalat vuokaan kukan mallisesti.
- Levitä ketsuppi leiville. Jaa tonnikala ja oliivit päälle. Revi mozzarella paloiksi pinnalle.
- Paista pikapizzaa 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Viipaloi punasipuli. Lisää punasipuli ja oregano pizzalle ja tarjoa heti.
Kommentoi