
Peltipizza
Miksi tyytyä kompromissiin, kun samalla pellille mahtuu jokaisen lempipizza! Jokainen herkuttelija voi koota lempitäytteet omalle neliölle.
4 annostayli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1ps(4 kpl/680 g)Pirkka Parhaat pizzataikinaa (pakaste)
- 1prk(390 g)Pirkka yrttitomaattimurskaa
Tonnikalapizzapala
- 1ps(100/75 g)Pirkka Parhaat tonnikalafileetä öljyssä
- 2rklPirkka kapriksia
- 1/2(45 g)pieni punasipuli hienonnettuna
Tomaatti-mozzarellapala
- 1/2ps(200 g/125 g) Pirkka mozzarellaa
- 1/4rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- tuoreita basilikan lehtiä
Nduja-mozzarellapala
- 1/2ps(200 g/125 g) Pirkka mozzarellaa
- 1/4rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- tuoreita basilikan lehtiä
Kinkku-ananaspala
- 1dl(à 150 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
- 5viipalettaPirkka saunapalvikinkkua
- 1/2prk(227 g/140 g) Pirkka ananaspaloja täysmehussa
Valmistus
yli 60 min- Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Muotoile pizzapalloista (4 kpl) ensin pitkulat pötköt ja painele sitten pellille yhdeksi isoksi pizzapohjaksi.
- Levitä koko pohjalle yrttitomaattimurskaa.
- Levitä juustoraaste tai mozzarellaviipaleet alimmaksi, päälle muut täytteet neljään eri lohkoon.
- Paistoaika 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia tai kunnes pizza saa väriä. Leikkaa täytteiden rajoja myöten paloiksi, koristele basilikalla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Leivonta ja jälkiruoat
Kokeile myös
- yli 60 min4,0(12 arvostelua)
- 30 - 60 min4,4(59 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(214 arvostelua)
Kommentoi