• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pikkucalzonet

Pikkucalzonet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 9 kpl
  • 30 - 60 min
  • 316 kcal / annos (120g)

Ainekset

9 kpl

Täyte

Leipomiseen

    • vehnäjauhoja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Ruskista broilerin suikaleet öljyssä kuumalla pannulla. Leikkaa suikaleet pieneksi silpuksi ja sekoita joukkoon currytahna. Hienonna valutetut salaattijuustokuutiot haarukalla. Kuutioi paprika.
  3. Jaa levännyt taikina 9 palaan ja pyörittele jauhojen avulla pulliksi. Kaulitse pullat pyöreiksi pitsapohjiksi (halkaisija 14 cm).
  4. Levitä pohjille pastakastiketta, broileria, salaattijuustoa ja paprikaa. Ripottele päälle juustoraastetta. Jätä reunoille noin sentin reunus ilman täytettä.
  5. Kostuta reunat vedellä. Taita taikinan molemmat reunat keskelle ja nipistä liitoskohta napakasti kiinni. Siirrä calzonet leivinpaperin päälle pellille. Jätä hieman kohoamisvaraa.
  6. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 15 minuuttia. Nosta pelti keskitasolle ja paista vielä viisi minuuttia. Kääräise pikkucalzonet evääksi ja tarjoa lisäksi salaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 316 kcal1 320 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja30 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille