• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Salaattipizza

Salaattipizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 555 kcal / annos (300g)

Ainekset

6 annosta

Pohja

Täyte

Pinnalle

Koristeeksi

    • 1dlmustia, kivettömiä oliiveja
    • parmesaanilastuja
    • basilikan lehtiä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista pohjataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina leivinpaperin päällä pellin kokoiseksi levyksi.
  2. Levitä pastakastike tasaisesti pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja oregano. Kypsennä 225-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia, kunnes pohja on kypsynyt ja juusto sulanut sekä saanut vähän väriä.
  3. Ota pizza uunista ja nosta tarjottimelle. Levitä lämpimän pizzan päälle salaatin ja rucolan lehdet sekä mozzarellapallot, kirsikkatomaatit, possupaisti tai meetvursti. Pirskota pinnalle balsamiviinietikkaa ja öljyä. Koristele salaattipizza vielä oliiveilla, parmesaanilastuilla ja basilikan lehdillä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 555 kcal2 340 kJ
  • Proteiinia27 g
  • Hiilihydraatteja46 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu