Pinaattinen avokado-vuohenjuustosalaatti
- Annosmäärä3–4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Lempeän makuinen baby pinaatti korvaa perinteiset salaatinlehdet tässä avokado-vuohenjuustosalaatissa. Päälle loraus appelsiinikastikketta.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
3–4 annosta
1 ps (65 g) | tai |
1 (200 g) | tai |
2–3 (200 g) | satsumaa tai klementiiniä tai |
1/2 (150 g) | kurkkua tai |
1 tlk (365/150 g) | tai |
1/2 dl | tai |
Kastike | |
---|---|
1 rkl | tai |
1/2–1 rkl | appelsiinimarmeladia tai |
(1/2 rkl | vettä) tai |
1/2 tl | rosmariinia tai |
ripaus | suolaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Levitä pinaatti vadille. Halkaise ja poista kivi avokadosta. Koverra sisus irti kuoresta ja kuutioi tai viipaloi hedelmäliha. Kuori, puolita ja viipaloi sitrukset. Puolita myös kurkku ja viipaloi puolikkaat.
Levitä avokado, sitrukset, kurkku ja valutetut juustokuutiot pinaatin päälle.
Sekoita kastikeainekset keskenään. Ohenna tarvittaessa vedellä. Pirskottele kastike salaatin päälle.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta