• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Avokado-juustosalaatti

Avokado-juustosalaatti on ihanan värikäs ja maukas. Marinoitu punasipuli on mukava vastapari avokadon pehmeälle maulle.Tämäkin resepti vain n. 1,50€/annos*.
Avokado-juustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 85,4 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa kuorittu sipuli aivan ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kulhossa etikka, öljy, pippuri ja suola. Lisää sipuli ja marinoi 5-10 minuuttia.
  2. Levitä salaatti laakealle vadille. Puolita kurkku pitkittäin ja viipaloi puolikkaat. Puolita myös kirsikkatomaatit. Halkaise avokado, poista siemen ja koverra puolikkaat lusikalla kuoresta. Viipaloi avokadon puolikkaat.
  3. Levitä punasipuli liemineen, kurkku, tomaatit, avokado ja valutetut juustokuutiot salaatille. Tarjoa alkuruokana tai lisäkesalaattina.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 85,4 kcal357 kJ
  • Proteiinia2,6 g
  • Hiilihydraatteja1,74 g
  • Rasvaa7,68 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3