SillitartarTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sillitartar

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Gluteeniton
Tarjoa keitettyjen perunoiden, uuniperunoiden tai ruisleivän kanssa. Sillitartar on parhaimmillaan valmistuspäivänä.
  • Gluteeniton

Ainekset

5 annosta
n. 160 g
 
kevytsuolattuja sillifileitä
tai
3
 
kananmunaa
tai
1
 
pieni punasipuli
tai
1/2 dl
 
tilliä
tai
1 tlk (200 g)
 
kermaviiliä
tai
1 rkl
 
Pirkka sinappia
tai

Ravintosisältö

Energia
588 kJ / 140 kcal
Rasva
9,3 g
josta tyydyttynyttä
4 g
Hiilihydraatit
6,6 g
josta sokereita
6,4 g
Proteiini
7,5 g
Suola
2,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Hienonna silli, kuoritut munat, sipuli ja tilli. Sekoita hienonnetut ainekset keskenään.

Mausta kermaviili sinapilla ja sekoita silliseoksen joukkoon. Tarjoa keitettyjen perunoiden, uuniperunoiden tai ruisleivän kanssa. Sillitartar on parhaimmillaan valmistuspäivänä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Punasipuli 500g luomu Egypti/Hollanti 2 lk
    Hinta 2,95/kpl
    5,90/kg
  • Pirkka suomalainen tilli ruukussa
    Hinta 1,49/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,1 (11 arviota)

  • RL
    1 vuosi sitten
    Erittäin hyvää.