• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sillitartar

Sillitartar
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 15 min
  • 152 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä munat koviksi eli noin 8 minuuttia. Hienonna silli, kuoritut munat, sipuli ja tilli. Sekoita hienonnetut ainekset keskenään.
  2. Mausta kermaviili sinapilla ja sekoita silliseoksen joukkoon. Tarjoa keitettyjen perunoiden, uuniperunoiden tai ruisleivän kanssa. Sillitartar on parhaimmillaan valmistuspäivänä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 152 kcal636 kJ
  • Proteiinia7,08 g
  • Hiilihydraatteja6,69 g
  • Rasvaa10,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2