Smetana-sitruunasilli
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
Kesäinen smetana-sitruunasilli on kalapöydän herkku! Ennakoi ja laita sillit maustumaan hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Nauti uusien perunoiden kanssa.
- Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
n. 300 g | kevytsuolattuja sillifileitä tai |
Mausteliemi | |
---|---|
2 dl | vettä tai |
1 dl | sokeria tai |
10 | maustepippuria tai |
2 | laakerinlehteä tai |
1/2 dl | etikkaa tai |
Kastike | |
1 tlk (120 g) | smetanaa tai |
1/2 | sitruunan raastettu kuori ja mehu tai |
1/2 | pientä punasipulia tai |
1 dl | tilliä hienonnettuna tai |
Koristeluun | |
tilliä tai | |
punasipulia tai | |
sitruunaa tai |
Valmistus
yli 60 min
Kiehauta mausteliemen ainekset ja lisää lopuksi etikka. Anna liemen jäähtyä.
Huuhtele sillifileet ja kuivaa talouspaperilla. Leikkaa vinottain noin parin sentin viipaleiksi. Lado sillipalat hyvin pestyyn tölkkiin ja kaada päälle jäähtynyt mausteliemi. Anna maustua kylmässä 1–2 päivää.
Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Hienonna kuorittu sipuli. Sekoita kastikeainekset.
Valuta sillipalat mausteliemestä ja sekoita smetana-sitruunakastikkeeseen. Pane silli tarjolle pieneen laakeaan kulhoon. Koristele tillillä, punasipulilla ja sitruunaviipaleilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,2(29 arviota)
- yli 60 min4,7(6 arviota)
- yli 60 min4,5(4 arviota)
- yli 60 min4,4(15 arviota)
- yli 60 min4,4(64 arviota)
- yli 60 min4,7(47 arviota)
- yli 60 min3,9(30 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (9 arviota)