• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Currysilli

Currysillien päällä on curryn makuinen kastike, jossa on lisäksi raikasta omenaraastetta ja purjoa.
Currysilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 100 kcal / annos (70g)

Ainekset

10 annosta

Kastike

Pinnalle

    • 1dltilliä hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Liota sillifileitä 2-3 tuntia kylmässä vedessä. Leikkaa huuhdotut, valutetut sillifileet noin 1 cm:n levyisiksi viipaleiksi. Lado viipaleet pieneen laakeaan tarjoilukulhoon yhteen kerrokseen.
  2. Raasta tai kuutioi kuorittu omena. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjopala. Sekoita karkea omenaraaste ja purjosilppu majoneesin ja kermaviilin kanssa. Mausta kastike currylla, sokerilla, mustapippurilla ja omenaviinietikalla.
  3. Levitä kastike sillipalojen päälle ja anna maustua kylmässä muutama tunti tai yön yli seuraavaan päivään. Ripottele pinnalle runsaasti tilliä.

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 100 kcal423 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille