• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Poro-juustopasteijat

Poro-juustopasteijat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 kpl
  • 30 - 60 min
  • 140 kcal / annos (40g)

Ainekset

16 kpl

Pinnalle

    • 1kananmuna
    • n. 3/4dlemmentaljuustoraastetta
    • 1/4punaista paprikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista täyte. Silppua poronliha, paprika ja valutetut maustekurkut pieneksi silpuksi. Sekoita silput juustoraasteen joukkoon.
  3. Kauli taikina 32 x 32 cm:n kokoi­seksi levyksi. Jaa levy 8 x 8 cm:n neliöiksi taikinapyörällä. Jaa täyte neliöille. Voitele neliöiden reunat vedellä ja taita neliöt kolmioiksi. Painele reunat kiinni haarukalla. Pistele pasteijat.
  4. Voitele pasteijat munalla. Ripottele päälle juustoraastetta ja paprikakuutioita.
  5. Paista pasteijoita 225 asteessa toiseksi alimmalla tasolla noin 10 minuuttia. Tarjoa poro-juustopasteijat vaalean tai punaisen glögin kanssa.

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 140 kcal586 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille