Paliskunnan pororösti
Helppotekoinen pororösti maistuu iltapalana salaatin kanssa. Tämäkin resepti vain n. 1,90€/annos*.
6 annosta30 - 60 min215 kcal / annos (160g)
Ainekset
6 annosta
- 2kananmunaa
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1ps(500 g)Pirkka peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
- 1dl(50 g)Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta
Täyte
- 1pkt(100 g)Pirkka Parhaat poron kylmäsavupaistia
- 1punainen paprika
- n. 2 1/2dl(100 g)Valio punaleima-emmentaljuustoraastetta
Pinnalle
- rucolaa
Valmistus
30 - 60 min- Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki haarukalla kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon jäinen peruna-sipulisekoitus ja juustoraaste. Sekoita hyvin.
- Kumoa perunaseos leivinpaperille pellille. Tasoita seos suureksi ympyräksi (halkaisija 35 cm). Paista 225 asteessa alimmalla tasolla 15 minuuttia.
- Suikaloi poroviipaleet, paprika ja kurkut. Levitä poro-, paprika- ja kurkkusuikaleet perunapohjalle. Ripottele päälle juustoraaste.
- Paista edelleen uunin keskitasolla 15 minuuttia. Koristele rucolalla. Tarjoa iltapalana.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat
Ravintosisältö per annos 160g100 g
- 215 kcal900 kJ
- Proteiinia 16 g
- Hiilihydraatteja15 g
- Rasvaa10 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi