• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sienitäytteinen savupororulla

Sienitäytteinen kylmäsavupororulla sopii alkuruoaksi tai vaikkapa joulun noutopöytään.
Sienitäytteinen savupororulla
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 207 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

yli 60 min
  1. Aseta leikkuulaudalle reilu pala foliota ja sen päälle tuorekelmu. Levitä kylmäsavuporoviipaleet limittäin kelmun päälle tasaiseksi suorakulmion muotoiseksi levyksi (esim. 4 x 3 viipaletta).
  2. Valuta maustekurkkuviipaleet ja hienonna. Sekoita sienisalaatti, tuorejuusto, hienonnettu persilja ja maustekurkku keskenään.
  3. Levitä tahna kylmäsavuporolevyn päälle tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa levy napakaksi pötköksi kelmun avulla, aloita pitkältä sivulta. Kääri rulla kelmuun ja lopuksi vielä folioon ja kiristä tiukaksi kelmun ja folion päitä pyörittäen.
  4. Anna jähmettyä pakastimessa noin 2 tuntia. Leikkaa savupororulla terävällä veitsellä viipaleiksi ja tarjoa pieneltä, paahdetulta leivänpalalta alkupalana tai pikkusuolaisena.

Ravintosisältö per 100 g

  • 207 kcal867 kJ
  • Proteiinia8,5 g
  • Hiilihydraatteja4,1 g
  • Rasvaa17,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2