Portobellosliderit
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
Pienet ja maukkaat portobellosliderit täytetään meheväksi paistetulla Pulled Oumphilla, karamellisoidulla punasipulilla ja srirachamajoneesilla.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
Ainekset
4–5 annosta
8–10 (500 g) | portobellosientä tai |
suolaa tai | |
ripaus | mustapippuria tai |
1 ps (280 g) | Pulled Oumphia (pakaste) tai |
öljyä tai | |
Karamellisoitu punasipuli | |
---|---|
1–2 (120 g) | punasipulia tai |
1 rkl | voita tai |
2 rkl | sokeria tai |
2 rkl | punaviinietikkaa tai |
ripaus | suolaa tai |
mustapippuria tai | |
tilkka vettä tai | |
Srirachamajoneesi | |
1 dl | majoneesia (esim. Hellmann´s) tai |
2 tl | sriracha-chilikastiketta tai |
Lisäksi | |
korianteria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Valmista ensin sipulit. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kuumenna voi pannulla. Lisää sipulit ja kuullota hetken. Lisää sokeri ja punaviinietikka ja hauduta miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes ne karamellisoituvat. Lisää tilkka vettä ja hauduta, kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet.
Sekoita srirachamajoneesi ja anna maustua.
Paista Oumph pakkauksen ohjeen mukaan pannulla.
Puhdista sienet ja grillaa ne molemmin puolin.
Kokoa sliderit. Laita puolet sienistä lakki puoli alaspäin leikkuulaudalle. Laita päälle paistettua Oumphia ja karamellisoitua sipulia. Valuta päälle vielä srirachamajoneesia ja viimeistele korianterilla. Paina päälle toinen sieni kanneksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta