• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
PortobelloslideritTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Portobellosliderit

Pienet ja maukkaat portobellosliderit täytetään meheväksi paistetulla Pulled Oumphilla, karamellisoidulla punasipulilla ja srirachamajoneesilla. Noin 3,70€/annos.

  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4-5 annosta
    • 8-10(500 g)portobellosientä
    • suolaa
    • ripaus mustapippuria
    • 1ps(280 g)Pulled Oumphia (pakaste)
    • öljyä

Karamellisoitu punasipuli

    • 1-2(120 g)punasipulia
    • 1rklvoita
    • 2rklsokeria
    • 2rklpunaviinietikkaa
    • ripaus suolaa
    • rouhittua mustapippuria
    • tilkka vettä

Srirachamajoneesi

    • 1dlmajoneesia (esim. Hellmann´s)
    • 2tlsrirachakastiketta

Lisäksi

    • korianteria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin sipulit. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Kuumenna voi pannulla. Lisää sipulit ja kuullota hetken. Lisää sokeri ja punaviinietikka ja hauduta miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes ne karamellisoituvat. Lisää tilkka vettä ja hauduta, kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet.
  2. Sekoita srirachamajoneesi ja anna maustua.
  3. Paista Oumph pakkauksen ohjeen mukaan pannulla.
  4. Puhdista sienet ja grillaa ne molemmin puolin.
  5. Kokoa sliderit. Laita puolet sienistä lakki puoli alaspäin leikkuulaudalle. Laita päälle paistettua Oumphia ja karamellisoitua sipulia. Valuta päälle vielä srirachamajoneesia ja viimeistele korianterilla. Paina päälle toinen sieni kanneksi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille