LehtipihviburgeritReseptin teki kumppani

Lehtipihviburgerit

Sujauta burgerin väliin vaihteeksi lehtipihvi. Uutta makua pihvit saavat kaprisvoista.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • n. 500gporsaan ulkofileetä
    • 25gvoita
    • 1tlkkapriksia
    • 1/4tlmustapippuria

Punasipulihilloke

    • 3isoa punasipulia
    • 2dlmustaherukkamehua
    • 1 1/2rklpunaviinietikkaa
    • 1tlsuolaa
    • 1/4tlneilikkaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1/4tlkanelia
    • 1dlhillosokeria

Lisäksi

    • hampurilaissämpylöitä
    • majoneesia
    • salaattia
    • avokadoa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa filee neljäksi pihviksi ja nuiji ne mahdollisimman ohuiksi lehtipihveiksi. Peitä kelmulla ja anna olla huoneenlämmössä muiden valmisteluiden ajan.
  2. Kuori sipulit ja leikkaa viipaleiksi. Nosta kattilaan kaikki aineet hillosokeria lukuun ottamatta. Anna kiehua hissukseen noin 10 minuuttia. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä noin 15 minuuttia. Jäähdytä.
  3. Sekoita huoneenlämpöiseen voihin hienonnetut kaprikset ja mustapippuri.
  4. Grillaa lehtipihvit kuumassa grillissä noin minuutti per puoli. Voitele kuumat pihvit molemmin puolin kaprisvoilla. Kokoa hampurilaiset majoneesista, salaatista, lehtipihveistä, punasipulihillokkeesta ja avokadoviipaleista. Tarjoa heti.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille
  • Maidoton tyyppi15.5.2018

    Tämä ei ole maidoton, siinä on voita

  • K-Kuluttajapalvelu15.5.2018

    Maidoton tyyppi, kiitos tarkkaavaisuudestasi ja pahoittelut, että reseptiin on jäänyt virhe. Korjaamme oikean tiedon reseptiin.