Lehtipihviburgerit
Sujauta burgerin väliin vaihteeksi lehtipihvi. Uutta makua pihvit saavat kaprisvoista.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- n. 500gporsaan ulkofileetä
- 25gvoita
- 1tlkkapriksia
- 1/4tlmustapippuria
Punasipulihilloke
- 3isoa punasipulia
- 2dlmustaherukkamehua
- 1 1/2rklpunaviinietikkaa
- 1tlsuolaa
- 1/4tlneilikkaa
- 1/4tlmustapippuria
- 1/4tlkanelia
- 1dlhillosokeria
Lisäksi
- hampurilaissämpylöitä
- majoneesia
- salaattia
- avokadoa
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa filee neljäksi pihviksi ja nuiji ne mahdollisimman ohuiksi lehtipihveiksi. Peitä kelmulla ja anna olla huoneenlämmössä muiden valmisteluiden ajan.
- Kuori sipulit ja leikkaa viipaleiksi. Nosta kattilaan kaikki aineet hillosokeria lukuun ottamatta. Anna kiehua hissukseen noin 10 minuuttia. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä noin 15 minuuttia. Jäähdytä.
- Sekoita huoneenlämpöiseen voihin hienonnetut kaprikset ja mustapippuri.
- Grillaa lehtipihvit kuumassa grillissä noin minuutti per puoli. Voitele kuumat pihvit molemmin puolin kaprisvoilla. Kokoa hampurilaiset majoneesista, salaatista, lehtipihveistä, punasipulihillokkeesta ja avokadoviipaleista. Tarjoa heti.
Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Tämä ei ole maidoton, siinä on voita
Maidoton tyyppi, kiitos tarkkaavaisuudestasi ja pahoittelut, että reseptiin on jäänyt virhe. Korjaamme oikean tiedon reseptiin.