• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Bánh mì - vietnamilaiset patongit

Vietnamilaisten patonkien täytteeksi käy mainiosti myös esimerkiksi tähteeksi jääneet grillipihvit. Tämäkin resepti vain n. 2,90€/annos*.
Bánh mì - vietnamilaiset patongit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 kpl
  • 30 - 60 min
  • 390 kcal / annos (260g)

Ainekset

4 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Mausta riisiviinietikalla, sokerilla ja suolalla. Mausta kaalisuikaleet kalakastikkeella, limetinmehulla ja sokerilla. Anna molempien tekeytyä hetki kylmässä.
  2. Leikkaa patonki neljään osaan. Halkaise patongit sivusta auki. Leikkaa kuorittu punasipuli ohuiksi renkaiksi. Leikkaa kurkku pitkiksi tikuiksi. Voitele patongit majoneesilla.
  3. Kypsennä broilerit rasvassa pannulla. Täytä leivät porkkanalla, kaalilla, broilerilla, punasipulilla, kurkulla ja korianterilla sekä halutessasi chiliviipaleilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 390 kcal1 640 kJ
  • Proteiinia19 g
  • Hiilihydraatteja41 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua
  • Jza18.3.2017

    Sitkas kiviuunipatonki ei ole sopiva leipä runsaille täytteille, täytteet leviävät syödessä miten sattuu. Banh mi tarvitsee jonkun höttöisemmän ja pehmeämmän leivän. Kiviuunipatonki on hyvä sellaisenaan mutta tähän se ei sovi.