• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Maukas makkaravuoka

Maukas makkaravuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 167 kcal / 100 g

Ainekset

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kuorittu makkara noin 1/2 cm:n viipaleiksi ja levitä viipaleet voideltuun uunivuokaan.
  2. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Ripottele päälle vehnäjauhot ja sekoita. Kaada kattilaan maito ja sekoita hyvin. Keitä kastiketta noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon tomaattipyree, hienonnettu valkosipuli, basilika, suola ja mustapippuri.
  3. Kaada kastike makkaraviipaleiden päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja kaali-appelsiinisalaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 167 kcal699 kJ
  • Proteiinia8,4 g
  • Hiilihydraatteja6,85 g
  • Rasvaa11,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11