• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Puolukkapiirakat

Pienissä puolukkapiirakoissa maistuvat kirpeät puolukat ja makea fariinisokeri. Voit valmistaa puolukkapiirakat myös tuoreista puolukoista. Tämä resepti vain n. 0,50€/annos*.
Puolukkapiirakat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 kpl
  • 30 - 60 min
  • 314 kcal / 100 g

Ainekset

16 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Anna myös puolukoiden sulaa kohmeisiksi. Jaa taikina 16 osaan ja painele sormin vuokiin vehnäjauhojen avulla. Asettele vuoat suoraan pellille, jonka siirrät hetkeksi kylmään.
  2. Sekoita puolukoiden joukkoon perunajauhoja ja fariinisokeria. Jaa täyte piirassyvennyksiin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa puolukkapiirakat vaniljakastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 314 kcal1 320 kJ
  • Proteiinia4,51 g
  • Hiilihydraatteja40,5 g
  • Rasvaa14,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1