Helppo ruis-puolukkapiirakka
- Annosmäärä12 palaa
- Valmistusaika30 - 60 min
Helpossa ruis-puolukkapiirakassa on puolukkatäytteen pinnalla herkullisen rukiinen muruseos.
Ainekset
12 palaa
Pohja | |
---|---|
2 dl | tai |
1/2 dl | tai |
3/4 dl | sokeria tai |
1 1/2 tl | leivinjauhetta tai |
1 | kananmuna tai |
3/4 dl | tai |
1 dl | maitoa tai |
Pinnalle | |
200 g (4 dl) | tai |
Muruseos | |
2 dl | tai |
3/4 dl | sokeria tai |
1 tl | tai |
1/2 dl | tai |
Lisäksi | |
Valio eila vanhanajan vaniljakastiketta tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 171 kJ / 281 kcal |
Rasva | 12 g |
Hiilihydraatit | 37 g |
Proteiini | 5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää muna, rasva ja maito.
Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 26 cm). Ripottele päälle jäiset puolukat.
Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja ripottele seos piirakan päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(63 arviota)
- 30 - 60 min3,8(21 arviota)
- 30 - 60 min3,3(65 arviota)
- yli 60 min4,0(68 arviota)
- 30 - 60 min4,4(5 arviota)
- yli 60 min4,6(25 arviota)
- yli 60 min4,2(317 arviota)
- yli 60 min4,2(61 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (227 arviota)
- anni929 kuukautta sittenTodella maukas puolukkapiirakka! Kokeilin myös mustikoilla ja oli yhtä maittava lopputulos.
- Puolukan ystävä1 vuosi sittenPuolukan ihana maku peittyi kokonaan sokeriin. Olisi pitänyt ajatella, ja laittaa paaljon vähemmän...