• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo ruis-puolukkapiirakka

Helpossa ruis-puolukkapiirakassa on puolukkatäytteen pinnalla herkullisen rukiinen muruseos. Resepti vain noin 0,25 €/annos*.
Helppo ruis-puolukkapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 palaa
  • 30 - 60 min
  • 287 kcal / 100 g

Ainekset

12 palaa

Pohja

Pinnalle

Muruseos

Lisäksi

    • Valio eila vanhanajan vaniljakastiketta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää muna, rasva ja maito.
  2. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 26 cm). Ripottele päälle jäiset puolukat.
  3. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja ripottele seos piirakan päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa haaleana vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 287 kcal1 200 kJ
  • Proteiinia4,59 g
  • Hiilihydraatteja35,6 g
  • Rasvaa13,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille18