• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Puolukkatuorepuuro

Puolukkatuorepuuro
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 220 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta
    • 1ps(200 g)Pirkka suomalaisia puolukoita (pakaste)
    • 1pienibanaani
    • 4dlPirkka rasvatonta piimää
    • 3/4dlfariinisokeria
    • 4dlPirkka ruishiutaleita

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata pakastepuolukat. Kuori ja paloittele banaani. Soseuta sulaneet puolukat ja banaani sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää joukkoon piimä. Mausta fariinisokerilla.
  2. Sekoita seokseen ruishiutaleet. Anna turvota jääkaapissa pari kolme tuntia tai yön yli.
  3. Tarjoa tuorepuuro maidon kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 220 kcal921 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja44 g
  • Rasvaa1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua
  • K-Kuluttajapalvelu29.8.2016

    Hei AEliA! Sulatettuja pakastemarjoja sisältävä tuorepuuro kannattaa käyttää varsin pian, ja sen säilyvyys jääkaapissa on parin päivän luokkaa.

  • AEliA28.8.2016

    Annos tehty aamua odottamaan. Kuinka kauan tämä säilyy hyvänä?

  • Aamunvirkku1.2.2016

    Hyvää on aamuisin..pirteä maku