Puolukkatuorepuuro
Helppo puolukkatuorepuuro maistuu aamupalalla koko perheelle. Laita puuro tekeytymään edellisenä iltana.
- 4 annosta
- alle 15 min
- 220 kcal / annos (200g)
Ainekset
4 annosta
- 1ps(200 g)Pirkka suomalaisia puolukoita (pakaste)
- 1pienibanaani
- 3/4dlfariinisokeria
- 4dlPirkka ruishiutaleita
Valmistus
alle 15 min- Sulata pakastepuolukat. Kuori ja paloittele banaani. Soseuta sulaneet puolukat ja banaani sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää joukkoon piimä. Mausta fariinisokerilla.
- Sekoita seokseen ruishiutaleet. Anna turvota jääkaapissa pari kolme tuntia tai yön yli.
- Tarjoa tuorepuuro maidon kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 200g100 g
- 220 kcal921 kJ
- Proteiinia 7 g
- Hiilihydraatteja44 g
- Rasvaa1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hei AEliA! Sulatettuja pakastemarjoja sisältävä tuorepuuro kannattaa käyttää varsin pian, ja sen säilyvyys jääkaapissa on parin päivän luokkaa.
Annos tehty aamua odottamaan. Kuinka kauan tämä säilyy hyvänä?
Hyvää on aamuisin..pirteä maku