TuorepuuroTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tuorepuuro

Tuorepuuro on kätevä aamupala, välipala tai iltapala, sillä voit tehdä sen valmiiksi jääkaappiin. Resepti: Alex Nurmi

  • 2 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

2 annosta
    • 2dlmaitoa
    • 1dlFazer Alku Voimakaurajauhetta
    • 1dlFazer Alku Kotipuutarhamysliä
    • 1dlPirkka Parhaat suomalaisia vadelmia (pakaste)
    • 1rkljuoksevaa hunajaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kaada kaikki raaka-aineet kulhoon ja sekoita ne hyvin keskenään.
  2. Nosta jääkaappiin turpoamaan vähintään 3 tunniksi tai mielellään yön yli. Puuroa voit löysentää lisäämällä siihen turvotuksen jälkeen nestettä haluamasi määrän.
  3. Nauti tuorepuuro aamupalana, välipalana tai iltapalana. Halutessasi voit koristella puuron marjoilla tai myslillä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu