Vispipuuro
Tutusta vispipuurosta syntyy pienellä tuunauksella ihana herkku! Tarjoa vaniljainen vispipuuro vaniljakastikkeen, marjojen ja fariinigranolan kanssa. Noin 0,50€/annos.*
8 annosta30 - 60 min
Ainekset
8 annosta
- 1lvettä
- 1 1/2dlPirkka mannasuurimoita
- 1ps(200 g)Pirkka puolukoita (pakaste)
- 1 1/4dlsokeria
- 1/4tlsuolaa
- 1tlvaniljasokeria
Fariinigranola
- 2rklfariinisokeria
- 1/2rklrypsiöljyä
Lisäksi
- 1tlk(2,5 dl)Pirkka vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- puolukoita, vadelmia tai mustikoita (pakaste)
Valmistus
30 - 60 min- Kiehauta vesi ja vatkaa joukkoon mannasuurimot, puolukat, sokeri ja suola. Voit säästää osan puolukoista koristeluun. Sekoita ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Mausta vaniljasokerilla. Jäähdytä puuro kylmässä vesialtaassa. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi.
- Paahda mysliä ja fariinisokeria pannulla öljyssä muutama minuutti.
- Koristele annokset vaniljakastikkeella, marjoilla ja granolalla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 01/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi