RuispuolukkapuuroTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruispuolukkapuuro

Ruispuolukkapuuro sopii niin aamupalaksi kuin jälkiruoaksikin. Halutessasi voit tarjota ruispuolukkapuuron haaleana tai kylmänä maidon kanssa.

  • 4-5 annosta
  • yli 60 min
  • 57,5 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiehauta vesi, sokeri, suola ja puolukat. Vatkaa joukkoon ruisjauhot.
  2. Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen. Kypsymisaika on 45-60 minuuttia. Halutessasi voit lisätä puuroon tehosekoittimella hienoksi jauhetut puolukat vasta kypsymisen viime vaiheessa. Tarjoa ruispuolukkapuuro haaleana tai kylmänä maidon kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 57,5 kcal240 kJ
  • Proteiinia1,16 g
  • Hiilihydraatteja12,3 g
  • Rasvaa0,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Pirkka sokeri 1 kg
    0,59/kpl
  • Dansukker Taloussokeri 1kg
    0,83/kpl
  • Dansukker Siro erikoishieno sokeri 1 kg
    1,35/kpl
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,60/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Himalajan karkea kristallisuola 500g
    4,15/kpl8,30/kg
  • Pakkasmarja puolukka 200g suomalainen pakaste
    2,39/kpl11,95/kg
  • Pirkka ruisjauho 1kg
    1,09/kpl
  • Myllyn Paras Ruisjauho 1 kg
    1,19/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 37 arvostelua