• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Ruispuolukkapuuro

Ruispuolukkapuuro
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • yli 60 min
  • 57,5 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiehauta vesi, sokeri, suola ja puolukat. Vatkaa joukkoon ruisjauhot.
  2. Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen. Kypsymisaika on 45-60 minuuttia. Halutessasi voit lisätä puuroon tehosekoittimella hienoksi jauhetut puolukat vasta kypsymisen viime vaiheessa. Tarjoa ruispuolukkapuuro haaleana tai kylmänä maidon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 57,5 kcal240 kJ
  • Proteiinia1,16 g
  • Hiilihydraatteja12,3 g
  • Rasvaa0,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille13