Pupukeksikakku
- Annosmäärä12 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
2 pkt (à 400 g) | tai |
2 prk (à 2 dl) | tai |
1/2 dl | sokeria tai |
2 prk (à 180 g) | tai |
3/4 dl (100 g) | tai |
1 pkt | tai |
1/2 pkt (à 250 g) | tai |
1 pkt (125 g) | tai |
1 ps (100 g) | tai |
1 ps (100 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 429 kJ / 342 kcal |
Rasva | 20,7 g |
josta tyydyttynyttä | 10,8 g |
Hiilihydraatit | 33,2 g |
josta sokereita | 20,1 g |
Proteiini | 5 g |
Suola | 0,2 g |
Valmistus
Sulata murotaikinat pakkauksen ohjeen mukaan.
Kauli molemmat murotaikinat leivinpaperien päällä kahdeksi 25 cm x 40 cm suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Leikkaa veitsellä pupu kaavojen mukaan. Voit hyödyntää ylimääräisen taikinan leipomalla niistä pipareita.
Paista pohjia vuorotellen uunin alatasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä kunnolla ennen täyttämistä.
Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita kunnolla. Laita vaahto pursotinpussiin, jossa on pyöreäpäinen tylla.
Nosta keksipohja varovasti tarjoiluastialle. Sivele keskiosa lemoncurdilla, niin että reunoilla on kauttaaltaan noin sentin verran tyhjää tilaa.
Pursota tuorejuustokermavaahtoa keksipohjan reunoille kauttaaltaan, tähän menee noin 1/3 tuorejuustokermavaahdosta. Nosta toinen pohja varovasti päälle.
Pursota päällimmäinen kerros kauttaaltaan tuorejuustokermavaahdolla.
Koristele pupukeksikakku marjoilla, macaronsleivoksilla ja kuorrutetuilla manteleilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
- Pirkka murotaikina 400g pakasteHinta 2,15/kpl5,37/kg
- Pirkka laktoositon vispikerma 36% 2dlHinta 1,39/kpl6,95/l
- Dansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,55/kpl1,55/kg
- Pirkka tuorejuusto vanilja 180g laktoositonHinta 1,79/kpl9,94/kg
- Robertson's Lemon Curd 320gHinta 3,29/kpl10,28/kg
- Pirkka Parhaat macaronleivos 12kpl/132g pakasteHinta 5,39/kpl40,83/kg
- Pirkka mansikka 250g 1lkHinta 5,99/kpl23,96/kg
- Pirkka vadelma 125g 1lk ulkomainenHinta 2,79/kpl22,32/kg
- Pirkka kuorrutettu manteli 100g passionHinta 2,35/kpl23,50/kg
- Pirkka kuorrutettu manteli 100g appelsiini valkoinen suklaaHinta 2,35/kpl23,50/kg
- Sunnuntai murotaikina 400g laktoositon pakasteHinta 3,49/kpl8,73/kg
- Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina makea 380 g pakasteHinta 1,89/kpl4,97/kg
- Juustoportti vispikerma 0,5l laktoositon UHTHinta 4,15/kpl8,30/l
- Flora Vispi 24% 2,5dl vähälaktoosinenHinta 2,19/kpl8,76/l
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,49/kpl1,49/kg
- K-Menu sokeri 1kgHinta 1,29/kpl1,29/kg
- Valio Viola 200 g vanilja tuorejuusto laktoositonHinta 2,29/kpl11,45/kg
- Mackays Sitruunatahna 340gHinta 3,89/kpl11,44/kg
- pH7 macarons 8kpl/110gHinta 9,95/kpl90,45/kg
- Pirkka Parhaat macaron 6kpl/72g gluteeniton RFA pakasteHinta 4,39/kpl60,97/kg
- Pirkka kuorrutettu manteli 100g kinuskiHinta 2,35/kpl23,50/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(32 arviota)
- yli 60 min3,5(57 arviota)
- yli 60 min3,3(166 arviota)
- yli 60 min4,0(132 arviota)
- yli 60 min4,0(403 arviota)
- yli 60 min4,2(52 arviota)
- yli 60 min3,8(86 arviota)
- yli 60 min3,9(57 arviota)
Arvostele resepti
- TLK11 kuukautta sittenTämä resepti ei todellakaan ole kananmunaton!
- K-Kuluttajapalvelu11 kuukautta sittenTLK, kiitos palautteestasi. Korjaamme merkinnän.
- Kokeilija1 vuosi sittenTodella helppo tehdä
- Bakers1 vuosi sittenReseptissä olisi hyvä mainita, että kakku kannattaa valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua. Keksipohjan kuuluu hieman pehmetä, jotta siitä saa siistejä paloja ja sitä on mukava syödä.
- Ninni1 vuosi sittenMukavaa vaihtelua täytekakulle. Keksipohjaa hieman hankala syödä.
- 12341 vuosi sittensaisiko reseptiä suolaisena versiona
- K-Kuluttajapalvelu1 vuosi sitten1234, välitän toiveesi reseptistä vastaaville henkilöille.
- Sokeriton1 vuosi sittenTossa videolla kakun tekijä laittoi sokeria pari "hyppysellistä". Eli sormillaann ripotteli astiasta. Sitä varmaan voi laittaa maun mukaan