• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
RaakamakkarahodariReseptin teki kumppani

Raakamakkarahodari

Resepti: Harri Syrjänen

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 4raaka-makkaraa
    • 4maalaishodarisämpylää
    • 4rklPirkka paahdettua sipulia
    • 4tlPirkka dijon-sinappia
    • 4tlketsuppia
    • 4tllimemajoneesia
    • versoja koristeeksi

Limemajoneesi

    • 2dlmajoneesia
    • 1limetin mehu puristettuna
    • 1tllimetinkuorta
    • suolaa ja sokeria maun mukaan

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista makkarat kypsiksi.
  2. Paahda sämpylät pannulla.
  3. Kokoa hodarit ja koristele versoilla.
  4. Raasta limetin kuori ja purista mehu.
  5. Sekoita majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua