Raakamakkarahodari
Resepti: Harri Syrjänen
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 4raaka-makkaraa
- 4maalaishodarisämpylää
- 4rklPirkka paahdettua sipulia
- 4tlPirkka Dijon sinappia
- 4tlketsuppia
- 4tllimemajoneesia
- versoja koristeeksi
Limemajoneesi
- 2dlmajoneesia
- 1limetin mehu puristettuna
- 1tllimetinkuorta
- suolaa ja sokeria maun mukaan
Valmistus
alle 30 min- Paista makkarat kypsiksi. Paahda sämpylät pannulla.
- Kokoa hodarit ja koristele versoilla.
- Raasta limetin kuori ja purista mehu. Sekoita majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa.
- Tarjoa majoneesi hodarin lisäkkeenä.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi