LuksusmakkaraperunatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Luksusmakkaraperunat

Astetta paremmat makkaraperunat valmistuvat grillissä raaka-makkarasta. Tarjoa luksusmakkaraperunat ketsupin ja majoneesikastikkeen kanssa.

  • 2 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

2 annosta

Kurkku-retiisimajoneesi

    • 1/4(50 g)kurkkua
    • 4retiisiä
    • 3/4dlmajoneesia
    • 2tlruohosipulia hienonnettuuna
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja siirrä raaste siivilään valumaan. Raasta myös retiisit. Painele vielä kurkkuraasteesta kosteutta ja siirrä raaste kulhoon. Sekoita raasteeseen muut majoneesin aineet.
  2. Puolita tai lohko perunat.
  3. Grillaa makkaraa öljytyssä grillissä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes se on läpikypsää. Grillaa perunoihin kaunis pinta parilalla. Siirrä grillatut perunat tarjoiluastiaan ja sekoita joukkoon pinaatti. Asettele päälle paloiteltu makkara. Tarjoa lisäkkeenä kurkku-retiisimajoneesia, ketsuppia ja paahdettua sipulia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu