Luksusmakkaraperunat
Astetta paremmat makkaraperunat valmistuvat grillissä raaka-makkarasta. Tarjoa luksusmakkaraperunat ketsupin ja majoneesikastikkeen kanssa.
- 2 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
2 annosta
- 500gkeitettyjä uusia perunoita
- 1pkt(280 g)HK Maakarit Pampan Pablo raakamakkaraa
- 1-2rklöljyä
- 1/2dlPirkka paahdettua sipulia
- ketsuppia
- retiisejä koristeluun
Kurkku-retiisimajoneesi
- 1/4(50 g)kurkkua
- 4retiisiä
- 3/4dlmajoneesia
- 2tlruohosipulia hienonnettuna
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi ja siirrä raaste siivilään valumaan. Raasta myös retiisit. Painele vielä kurkkuraasteesta kosteutta ja siirrä raaste kulhoon. Sekoita raasteeseen muut majoneesin aineet.
- Puolita tai lohko perunat.
- Grillaa makkaraa öljytyssä grillissä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes se on läpikypsää. Grillaa perunoihin kaunis pinta parilalla. Siirrä grillatut perunat tarjoiluastiaan ja sekoita joukkoon pinaatti. Asettele päälle paloiteltu makkara. Tarjoa lisäkkeenä kurkku-retiisimajoneesia, ketsuppia ja paahdettua sipulia.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Mitähän tuo punertava tahna on, koska näyttää herkulliselta?
Kimble, kuvassa oleva punainen kastike on chipotleketsuppi, jonka resepti löytyy osoitteesta: https://www.k-ruoka.fi/reseptit/chipotleketsuppi