• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Texmexhodarit raakamakkarastaReseptin teki kumppani

Texmexhodarit raakamakkarasta

Täytä hot dogit vaihteeksi raakamakkaralla, esimerkiksi chorizolla, ja mausta hodarit texmex-tyyliin.

  • 6 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

6 annosta
    • 1 1/2pkt(à 240 g)Pirkka Parhaat Chorizo raakamakkaraa
    • 6hodarisämpylää
    • 6-12viipalettajuustoa, esim. cheddar
    • maissilastuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Grillaa makkaroita 10-15 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä. Lämmitä halkaistut hodarisämpylät grillissä.
  2. Täytä hodarit sivelemällä sämpylöiden pohjille tacokastiketta, nosta sitten makkarat sämpylöille ja niiden päälle 1-2 viipaletta juustoa. Aseta sämpylän kansi paikoilleen ja nosta hodarit varovasti grillin kestävään tarjoiluastiaan, esimerkiksi foliovuokaan, lappeelleen.
  3. Siirrä hodarit grilliin epäsuoralle lämmölle, kunnes juusto on sulanut hieman.
  4. Murskaa hodareiden väliin maissilastuista rouhetta. Tarjoa heti.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 13 arvostelua