Texmexhodarit raakamakkarasta
Täytä hot dogit vaihteeksi raakamakkaralla, esimerkiksi chorizolla, ja mausta hodarit texmex-tyyliin.
6 annostaalle 30 min
Ainekset
6 annosta
- 1 1/2pkt(à 240 g)Pirkka Parhaat Chorizo raakamakkaraa
- 6hodarisämpylää
- 1prk(230 g)Pirkka mietoa tacokastiketta
- 6-12viipalettajuustoa, esim. cheddar
- maissilastuja
Valmistus
alle 30 min- Grillaa makkaroita 10-15 minuuttia välillä käännellen, kunnes ne ovat kauttaaltaan kypsiä. Lämmitä halkaistut hodarisämpylät grillissä.
- Täytä hodarit sivelemällä sämpylöiden pohjille tacokastiketta, nosta sitten makkarat sämpylöille ja niiden päälle 1-2 viipaletta juustoa. Aseta sämpylän kansi paikoilleen ja nosta hodarit varovasti grillin kestävään tarjoiluastiaan, esimerkiksi foliovuokaan, lappeelleen.
- Siirrä hodarit grilliin epäsuoralle lämmölle, kunnes juusto on sulanut hieman.
- Murskaa hodareiden väliin maissilastuista rouhetta. Tarjoa heti.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi