• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raakapatukka

Raakapatukka on terveellinen välipala, joka on helppo ja nopea tehdä. Kääräise folioon ja ota vaikkapa evääksi.
Raakapatukka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

7 annosta
    • 2dlPirkka rusinoita
    • 1dlPirkka kuorittuja manteleita
    • 1dlPirkka pekaanipähkinöitä
    • 1/2dlraakakaakaojauhetta
    • n. 1rklvettä
    • (kookoshiutaleita)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Soseuta ainekset tehosekoittimessa. Painele seos noin 1 cm paksuiseksi levyksi. (Ripottele levyn pinnalle kookoshiutaleita halutessasi.)
  2. Siirrä jääkaappiin noin 30 minuutiksi. Leikkaa suorakaiteen muotoisiksi paloiksi.

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 171 kcal717 kJ
  • Proteiinia4,3 g
  • Hiilihydraatteja13,3 g
  • Rasvaa11,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3