• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raikastetut hedelmät

Raikastetut hedelmät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 125 kcal / annos (205g)

Ainekset

6 annosta
    • lohko (800 g)vesimelonia
    • 1/2(700 g)hunajamelonia
    • 3(400 g)nektariinia
    • 6-8(400 g)luumua
    • 1/2dlsokeria
    • 2limetin raastettu kuori
    • 1/2dltuoretta minttua hienonnettuna

Valmistus

alle 15 min
  1. Paloittele hedelmät reiluiksi paloiksi. Asettele hedelmät tarjoiluvadille.
  2. Sekoita sokeri, limetin kuoriraaste ja hienonnettu minttu keskenään. Ripottele hedelmien päälle sokeriseosta. Tarjoa raikastetut hedelmät heti.

Ravintosisältö perannos 205g100 g

  • 125 kcal530 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille