Raparpekoni ja tulinen dippi
Grillaa somehitiksi noussutta raparpekonia, jonka reseptin on laatinut @KaksKokkii. Dippaa raparpekonit Alex Nurmen tuliseen jogurttidippiin.
- alle 15 min
- 117 kcal / 100 g
Ainekset
- n. 300graparperia
- sokeria
- 1pkt(140 g)Pirkka pekonia
Dippikastike
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- n. 2tlsriracha-chilikastiketta
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 1/2ruukkuakorianteria hienonnettuna
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa raparperien kannat pois. Kuori raparperit tarvittaessa.
- Leikkaa raparperit noin 15 cm:n paloiksi ja pyörittele ne sokerissa. Kääri raparperit pekoniin.
- Grillaa raparpekonit tai paista ne pannulla. Aloita miedolla lämmöllä, jotta pekonin rasva sulaa ja raparperit pehmenevät. Grillaa lopuksi kuumalla lämmöllä pekoneihin rapea paistopinta.
- Sekoita dipin ainekset keskenään. Lisää chilikastiketta makusi mukaan. Tarjoa raparpekonit dipin kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Anna dipin maustua jääkaapissa ennen tarjoamista.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 117 kcal491 kJ
- Proteiinia 4,31 g
- Hiilihydraatteja5,36 g
- Rasvaa8,29 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ohuet viipaleet tuoretta inkivääriä raparperin kaveriksi parantaa vielä makua