• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Raparpekoni ja tulinen dippi

Grillaa somehitiksi noussutta raparpekonia, jonka reseptin on laatinut @KaksKokkii. Dippaa raparpekonit Alex Nurmen tuliseen jogurttidippiin.
Raparpekoni ja tulinen dippi
Reseptin teki kumppani
  • alle 15 min
  • 117 kcal / 100 g

Ainekset

Dippikastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Leikkaa raparperien kannat pois. Kuori raparperit tarvittaessa.
  2. Leikkaa raparperit noin 15 cm:n paloiksi ja pyörittele ne sokerissa. Kääri raparperit pekoniin.
  3. Grillaa raparpekonit tai paista ne pannulla. Aloita miedolla lämmöllä, jotta pekonin rasva sulaa ja raparperit pehmenevät. Grillaa lopuksi kuumalla lämmöllä pekoneihin rapea paistopinta.
  4. Sekoita dipin ainekset keskenään. Lisää chilikastiketta makusi mukaan. Tarjoa raparpekonit dipin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Anna dipin maustua jääkaapissa ennen tarjoamista.

Ravintosisältö per 100 g

  • 117 kcal491 kJ
  • Proteiinia4,31 g
  • Hiilihydraatteja5,36 g
  • Rasvaa8,29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille24