Viikunahillo
- Annosmäärän. 10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Viikunahillo on upea makupari vahvoille juustoille kuten manchegolle ja homejuustoille. Hillo sopii hyvin myös lahjaksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
n. 10 annosta
- 1 ps (200 g) Pirkka pehmeitä viikunoita
- 3 dl Pirkka karpalomehua
- 2 rkl sitruunanmehua
- 3 rkl hillo-marmeladisokeria
Ravintosisältö
- Energia705 kJ / 168 kcal
- Rasva0,5 g
- josta tyydyttynyttä0,1 g
- Hiilihydraatit37 g
- josta sokereita36,9 g
- Proteiini1,5 g
- Suola0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Leikkaa viikunoista kovat kannat pois ja paloittele hedelmät pieniksi kuutioiksi. Pane hedelmäpalat kattilaan.
- Mittaa joukkoon karpalojuoma ja sitruunanmehu. Keitä seosta kannen alla noin 15 minuuttia.
- Lisää sokeri ja jatka keittämistä vielä 5–7 minuuttia. Kaada hillo puhtaaseen tölkkiin ja säilytä kylmässä. Valmista hilloa tulee noin 300 grammaa. Hillo säilyy hyvin, joten voit valmistaa sen etukäteen.
- Tarjoa Pirkka machegon, valko- tai sinihomejuuston, piparkakkujen tai kaurakeksien ja glögin kanssa. Raikkautta tarjoiluun saat rypäleistä ja kypsistä päärynöistä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,6(38 arviota)
- 30 - 60 min4,1(46 arviota)
- alle 15 min3,6(16 arviota)
- 30 - 60 min3,9(44 arviota)
- alle 15 min1,0(1 arvio)
- alle 30 min4,1(21 arviota)
- alle 30 min4,6(41 arviota)
- 30 - 60 min3,8(49 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (28 arviota)
- Jouluhillo7 vuotta sittenMahtaisiko hilloon sopia tuore vaniljatanko?
- K-Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenJouluhillo, viikunahilloon voi hyvin kokeilla lisätä vaniljaa.