PersimonmarmeladiReseptin takana bloggaaja

Persimonmarmeladi

Monipuolinen, mehukas ja makea persimon on sellaisenaan herkullinen hedelmä. Persimonista valmistuu helposti marmeladia, joka maistuu juustojen, keksien sekä paahtoleivän kanssa.

  • alle 30 min

Ainekset

    • 1kg(n. 8 kpl)persimonia
    • 330ghillo-marmeladisokeria
    • 1/2dlsitruunamehua

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese ja kuori persimonit. Kuutioi hedelmäliha mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.
  2. Laita kuutiot kattilaan, lisää sokeri ja sitruunamehu.
  3. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia sekoittaen.
  4. Kuori vaahto ja kaada hillo puhtaisiin purkkeihin.
  5. Säilytä jääkaapissa.

Tiesitkö että...

Ota juustotarjottimen juustot huoneenlämpöön ainakin tunti ennen tarjoilua. Voit lämmittää Brie valkohomejuustoa n. 10 minuuttia 200-asteisessa uunissa, lusikoi päälle runsaasti persimonmarmeladia ja tarjoa siemennäkkärin kanssa.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Dansukker hillo-marmeladisokeri 330g
    Dansukker hillo-marmeladisokeri 330g
    1,15/kpl3,48/kg
  • Sitruuna kg
    Sitruuna kg
    0,43/kpl2,29/kg
  • Pirkka Luomu sitruuna
    Pirkka Luomu sitruuna
    0,92/kpl5,49/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 28 arvostelua