Persimonmarmeladi
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Maidoton
- Kananmunaton
Monipuolinen, mehukas ja makea persimon on sellaisenaan herkullinen hedelmä. Persimonista valmistuu helposti marmeladia, joka maistuu juustojen, keksien sekä paahtoleivän kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
- 1 kg (n. 8 kpl) persimonia
- 330 g hillo-marmeladisokeria
- 1/2 dl sitruunamehua
Valmistus
alle 30 min
- Pese ja kuori persimonit. Kuutioi hedelmäliha mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.
- Laita kuutiot kattilaan, lisää sokeri ja sitruunamehu.
- Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia sekoittaen.
- Kuori vaahto ja kaada hillo puhtaisiin purkkeihin.
- Säilytä jääkaapissa.
Ota juustotarjottimen juustot huoneenlämpöön ainakin tunti ennen tarjoilua. Voit lämmittää Brie valkohomejuustoa n. 10 minuuttia 200-asteisessa uunissa, lusikoi päälle runsaasti persimonmarmeladia ja tarjoa siemennäkkärin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 5 min3,8(43 arviota)
- 30 - 60 min3,9(28 arviota)
- 30 - 60 min4,1(46 arviota)
- alle 15 min3,6(16 arviota)
- alle 30 min4,6(41 arviota)
- alle 30 min4,0(40 arviota)
- alle 15 min3,5(20 arviota)
- alle 30 min3,9(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (38 arviota)
- Jepa3 vuotta sittenKuinka pitkään marmeladi säilyy hyvänä jääkaapissa?
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenJepa, persimonmarmeladi säilyy puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin säilöttynä muutamia kuukausia ja avattuna joitakin viikkoja.
- christine7 vuotta sittenDen marmeladen va supergod!!