PersimonmarmeladiReseptin takana bloggaaja

Persimonmarmeladi

  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Monipuolinen, mehukas ja makea persimon on sellaisenaan herkullinen hedelmä. Persimonista valmistuu helposti marmeladia, joka maistuu juustojen, keksien sekä paahtoleivän kanssa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

1 kg (n. 8 kpl)
 
persimonia
tai
330 g
 
tai
1/2 dl
 
sitruunamehua
tai

Valmistus

alle 30 min

Pese ja kuori persimonit. Kuutioi hedelmäliha mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.

Laita kuutiot kattilaan, lisää sokeri ja sitruunamehu.

Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia sekoittaen.

Kuori vaahto ja kaada hillo puhtaisiin purkkeihin.

Säilytä jääkaapissa.

Ota juustotarjottimen juustot huoneenlämpöön ainakin tunti ennen tarjoilua. Voit lämmittää Brie valkohomejuustoa n. 10 minuuttia 200-asteisessa uunissa, lusikoi päälle runsaasti persimonmarmeladia ja tarjoa siemennäkkärin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Dansukker hillo-marmeladisokeri 330g
    Hinta 1,49/kpl
    4,52/kg
  • Sitruuna luomu
    Hinta n. 1,18/kpl
    6,95/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (38 arviota)

  • Jepa
    2 vuotta sitten
    Kuinka pitkään marmeladi säilyy hyvänä jääkaapissa?
  • K-Kuluttajapalvelu
    2 vuotta sitten
    Jepa, persimonmarmeladi säilyy puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin säilöttynä muutamia kuukausia ja avattuna joitakin viikkoja.
  • christine
    6 vuotta sitten
    Den marmeladen va supergod!!