Hyppää sisältöön
PersimonmarmeladiReseptin takana bloggaaja

Persimonmarmeladi

  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Monipuolinen, mehukas ja makea persimon on sellaisenaan herkullinen hedelmä. Persimonista valmistuu helposti marmeladia, joka maistuu juustojen, keksien sekä paahtoleivän kanssa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese ja kuori persimonit. Kuutioi hedelmäliha mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.
  2. Laita kuutiot kattilaan, lisää sokeri ja sitruunamehu.
  3. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia sekoittaen.
  4. Kuori vaahto ja kaada hillo puhtaisiin purkkeihin.
  5. Säilytä jääkaapissa.
Ota juustotarjottimen juustot huoneenlämpöön ainakin tunti ennen tarjoilua. Voit lämmittää Brie valkohomejuustoa n. 10 minuuttia 200-asteisessa uunissa, lusikoi päälle runsaasti persimonmarmeladia ja tarjoa siemennäkkärin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (38 arviota)

  • Jepa
    3 vuotta sitten
    Kuinka pitkään marmeladi säilyy hyvänä jääkaapissa?
  • K-Kuluttajapalvelu
    3 vuotta sitten
    Jepa, persimonmarmeladi säilyy puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin säilöttynä muutamia kuukausia ja avattuna joitakin viikkoja.
  • christine
    7 vuotta sitten
    Den marmeladen va supergod!!