Persimonmarmeladi
Monipuolinen, mehukas ja makea persimon on sellaisenaan herkullinen hedelmä. Persimonista valmistuu helposti marmeladia, joka maistuu juustojen, keksien sekä paahtoleivän kanssa.
alle 30 min
Ainekset
- 1kg(n. 8 kpl)persimonia
- 330ghillo-marmeladisokeria
- 1/2dlsitruunamehua
Valmistus
alle 30 min- Pese ja kuori persimonit. Kuutioi hedelmäliha mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.
- Laita kuutiot kattilaan, lisää sokeri ja sitruunamehu.
- Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia sekoittaen.
- Kuori vaahto ja kaada hillo puhtaisiin purkkeihin.
- Säilytä jääkaapissa.
Tiesitkö että...
Ota juustotarjottimen juustot huoneenlämpöön ainakin tunti ennen tarjoilua. Voit lämmittää Brie valkohomejuustoa n. 10 minuuttia 200-asteisessa uunissa, lusikoi päälle runsaasti persimonmarmeladia ja tarjoa siemennäkkärin kanssa.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi
Kuinka pitkään marmeladi säilyy hyvänä jääkaapissa?
Jepa, persimonmarmeladi säilyy puhtaisiin ja kuumennettuihin lasipurkkeihin säilöttynä muutamia kuukausia ja avattuna joitakin viikkoja.
Den marmeladen va supergod!!