Pekoniin kääritty parsa
Nopeat ja helpot pekoniin käärityt parsat ovat maukas suolainen lisuke, joka on täydellinen kevään ja alkukesän juhliin. Noin 1,65€/annos.*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1nippu(450 g)tuoretta vihreää parsaa
- 1pkt(150 g)Pirkka suomalaista pekonia
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa parsan tyvestä puumainen osa pois ja kuori parsat ohuelti tarvittaessa.
- Kääri kunkin parsan ympärille yksi pekoni niin, että parsan pää jää näkyviin. Laita parsat leivinpaperin päälle pellille.
- Paista uunin yläosassa 250 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes pekoni rapeutuu ja parsat ovat sopivan kypsiä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Parsat voi myös grillata keskilämmöllä noin 7 minuuttia välillä käännellen, kunnes pekonit ovat saaneet kauniin ruskean pinnan. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi