Pekoniin kääritty parsa
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Pekoniin kääritty parsa on maukas suolainen lisuke, joka on täydellinen kevään ja alkukesän juhliin. Parsat valmistuvat helposti uunissa tai grillissä.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 nippu (450 g) | tuoretta vihreää parsaa tai |
1 pkt (150 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 736 kJ / 177 kcal |
Rasva | 12,6 g |
josta tyydyttynyttä | 3,9 g |
Hiilihydraatit | 3 g |
josta sokereita | 2,8 g |
Proteiini | 10,8 g |
Suola | 1,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Leikkaa parsan tyvestä puumainen osa pois ja kuori parsat ohuelti tarvittaessa.
Kääri kunkin parsan ympärille yksi pekoni niin, että parsan pää jää näkyviin. Laita parsat leivinpaperin päälle pellille.
Paista uunin yläosassa 250 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes pekoni rapeutuu ja parsat ovat sopivan kypsiä.
Vinkki! Parsat voi myös grillata keskilämmöllä noin 7 minuuttia välillä käännellen, kunnes pekonit ovat saaneet kauniin ruskean pinnan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(92 arviota)
- alle 30 min3,4(280 arviota)
- 30 - 60 min3,8(77 arviota)
- alle 30 min4,2(116 arviota)
- alle 15 min3,8(57 arviota)
- alle 30 min4,6(48 arviota)
- alle 30 min3,5(38 arviota)
- alle 30 min3,7(21 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (151 arviota)
- @NAM_NAM8 kuukautta sittenNAM! Maistui aivan mahtavalta, vaikka aluksi oli vähän vaikeuksia löytää valmistusohje.
- Kokeilija1 vuosi sittenVoi laittaa myös 2 ohuempaa parsatankoa yhden pekoniviipaleen sisälle.
- Kuikkis912 vuotta sittenHelppo resepti ja nopea tehdä kiireisenäkin päivänä ruoaksi.
- Barsagaali3 vuotta sittenHyvä ja helppo