Pekoni-broilerikääröt ja grillitomaatit
Pekoni-broilerikääröt maistuvat grillitomaattien kanssa. Helppoa ja herkullista.
3 annostaalle 30 min330 kcal / annos (250g)
Ainekset
3 annosta
- 1rs(500 g)Pirkka kanan fileepihvejä, maustamaton
- 1/2tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
- 15tuoretta salvianlehteä
- 9viipalettaPirkka pekonia
- 250gPirkka miniluumutomaatteja tai
- pieniä terttutomaatteja
Lisäksi
- cocktailtikkuja
- 1grillialusta
Valmistus
alle 30 min- Mausta broilerit suolalla ja pippurilla. Asettele fileille viuhkaksi tuoreita salvianlehtiä.
- Lado jokaista fileetä kohti kolme pekoniviipaletta limittän levyksi. Aseta rintafilee pekonilevyn päälle hiukan vinoon fileen kärki alaspäin. Kääri filee pekonisuikaleiden sisään. Kiinnitä pekonin päät cocktailtikuilla.
- Lado kääröt grillissä kuumennetulle öljytylle grillialustalle, valurautapannulle tai muurinpohjapannulle. Kypsennä 10-15 minuuttia käännellen, kunnes pekoni on paistunut rapeaksi, filee on painettaessa napakka ja tihkuva neste kirkasta. Kääri fileet folioon ja anna lämmön tasaantua 10 minuuttia.
- Nosta tikkuihin työnnetyt minitomaatit tai tomaattitertut grillialustalle. Voitele tomaatit rasvalla ja anna kuumentua kunnolla 2-3 minuuttia käännellen. Tarjoa pekoni-broilerikääröt kuumien grillitomaattien ja rapean leivän kanssa.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 250g100 g
- 330 kcal1 380 kJ
- Proteiinia 45 g
- Hiilihydraatteja3 g
- Rasvaa15 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi