• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pekoni-broilerikääröt ja grillitomaatit

Pekoni-broilerikääröt ja grillitomaatit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 330 kcal / annos (250g)

Ainekset

3 annosta

Lisäksi

    • cocktailtikkuja
    • 1grillialusta

Valmistus

alle 30 min
  1. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla. Asettele fileille viuhkaksi tuoreita salvianlehtiä.
  2. Lado jokaista fileetä kohti kolme pekoniviipaletta limittän levyksi. Aseta rintafilee pekonilevyn päälle hiukan vinoon fileen kärki alaspäin. Kääri filee pekonisuikaleiden sisään. Kiinnitä pekonin päät cocktailtikuilla.
  3. Lado kääröt grillissä kuumennetulle öljytylle grillialustalle, valurautapannulle tai muurinpohjapannulle. Kypsennä 10-15 minuuttia käännellen, kunnes pekoni on paistunut rapeaksi, filee on painettaessa napakka ja tihkuva neste kirkasta. Kääri fileet folioon ja anna lämmön tasaantua 10 minuuttia.
  4. Nosta tikkuihin työnnetyt minitomaatit tai tomaattitertut grillialustalle. Voitele tomaatit rasvalla ja anna kuumentua kunnolla 2-3 minuuttia käännellen. Tarjoa pekoni-broilerikääröt kuumien grillitomaattien ja rapean leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 330 kcal1 380 kJ
  • Proteiinia45 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua