Grillattu pekoni-kesäkurpitsasalaatti
Kääräise pekonia kesäkurpitsojen päälle ja grillaa kauniin ruskeiksi. Ruokaisa pekoni-kesäkurpitsasalaatti raikastetaan sitruunalla ja viimeistellään salaattijuustolla. Noin 2,35€/annos.*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1(300 g)kesäkurpitsa
- 1pkt(150 g)Snellman kunnon pekonia
- 1rs(100 g)Pirkka salaattijuustokuutioita, yrtit
- 1tlsitruunankuorta raastettuna
- 1/2rklsitruunanmehua
- 1ps(65 g)Pirkka Luomu rucolaa
- 1ps(65 g)Pirkka Luomu babypinaattia
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa kesäkurpitsa pitkänomaisiksi paloiksi. Kääri pekonit kesäkurpitsojen ympärille. Voit grillata osan kesäkurpitsoista myös ilman pekonia. Sivele ne kevyesti öljyllä.
- Grillaa pekoni-kesäkurpitsoja välillä kääntäen kunnes pekoni on ruskistunutta ja kypsää ja kesäkurpitsa hieman pehmentynyt.
- Valuta salaattijuuston öljy pieneen kulhoon. Mausta sitruunankuorella ja -mehulla.
- Levitä rucola ja pinaatti laakealle vadille. Valuta kastike ja asettele grillatut pekoni-kesäkurpitsat salaatille. Murustele salaattijuusto ja rouhi mustapippuria pinnalle. Tarjoa heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 03/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi