• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Riistapannu

Maukkaassa ja nopeasti valmistuvassa riistapannussa maistuvat tuoreet herkkusienet ja pekoni.
Riistapannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 86,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi pekoni, halkaise herkkusienet ja paloittele kuoritut sipulit sekä porkkanat. Ruskista pekonit omassa rasvassaan paistokasarissa. Lisää porkkanat, sipulit ja herkkusienet. Ruskista muutama minuutti.
  2. Sekoita käristysliha kasvisten joukkoon. Paista noin 5 minuuttia.
  3. Kaada joukkoon vesi. Mausta pippurilla ja suolalla. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 20-30 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Tarjoa perunasoseen, puolukkahillon ja maustekurkkuviipaleiden kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 86,2 kcal361 kJ
  • Proteiinia8,27 g
  • Hiilihydraatteja0,97 g
  • Rasvaa5,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua