• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rapeaksi kuorrutetut hedelmät

Rapeaksi kuorrutetut hedelmät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 30 min
  • 170 kcal / annos (110g)

Ainekset

8 annosta

Kuorrutus

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata mangokuutiot pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta säilykehedelmät liemistään ja paloittele ananasrenkaat neljään, päärynänpuolikkaat kolmeen osaan.
  2. Raasta limetistä vihreä kuori ja purista mehu kulhoon. Kuori banaanit ja leikkaa sentin paloiksi suoraan limettimehun joukkoon ja sekoita hyvin tummumisen estämiseksi.
  3. Murenna maissihiutaleet hienoksi muovipussissa puristelemalla. Siirrä murut kulhoon ja lisää kookoshiutaleet, vehnäjauhot, fariinisokeri, inkivääritahna ja pehmeä voi. Nypi kaikki tasaiseksi seokseksi.
  4. Voitele laakea 1 1/2 litran vetoinen uunivuoka ja levitä siihen hedelmät. Levitä päälle banaanit ja limetinkuori. Sekoita hedelmät.
  5. Levitä muruseos tasaisesti hedelmien päälle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa kuorrutetut hedelmät haaleana vaniljajäätelön kanssa.

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 170 kcal712 kJ
  • Proteiinia2 g
  • Hiilihydraatteja24 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille