Hedelmämurupaistos
Hedelmämurupaistos maistuu jälkiruokana milloin vain! Tarjoa jäkiruokapaistosta vaniljakastikkeen kanssa.
4 annostaalle 30 min498 kcal / annos (200g)
Ainekset
4 annosta
- 6luumua
- 1banaania
- 1/2ps(à 200 g)Pirkka pehmeitä taateleita
- 2rkllimetinmehua
Murupinta
- 1 1/2dlneljänviljanhiutaleita
- 1/2dlhasselpähkinärouhetta
- 50gmargariinia tai voita
- 3/4dlsokeria
- 1/2tlkanelia
- 1/4tlkardemummaa
Valmistus
alle 30 min- Halkaise luumut, poista kivet ja leikkaa vielä puoliksi. Kuori ja viipaloi banaani. Puolita taatelit.
- Nostele hedelmät neljään pieneen voideltuun uunivuokaan tai uunin kestävään kuppiin. Mausta limetin mehulla.
- Sekoita keskenään murupinnan ainekset. Ripottele hedelmien päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa maidon tai vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 200g100 g
- 498 kcal2 090 kJ
- Proteiinia 6 g
- Hiilihydraatteja81 g
- Rasvaa16 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi