• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Hedelmämurupaistos

Hedelmämurupaistos
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 498 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta

Murupinta

    • 1 1/2dlneljänviljanhiutaleita
    • 1/2dlhasselpähkinärouhetta
    • 50gmargariinia tai voita
    • 3/4dlsokeria
    • 1/2tlkanelia
    • 1/4tlkardemummaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise luumut, poista kivet ja leikkaa vielä puoliksi. Kuori ja viipaloi banaani. Puolita taatelit.
  2. Nostele hedelmät neljään pieneen voideltuun uunivuokaan tai uunin kestävään kuppiin. Mausta limetin mehulla.
  3. Sekoita keskenään murupinnan ainekset. Ripottele hedelmien päälle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa maidon tai vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 498 kcal2 090 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja81 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille